Måndag!

Nu var det en ny vecka igen. Ha varit riktigt fint väder hela helgen.. riktigt nice faktiskt :) I lördes var vi hemma hos bebo och softa bara.. haha men något väldigt oväntat kom.. haha mötte ju på Kenan.. riktigt sjukt att han är ute igen:) Menmen.. annars har det inte varit något spec.. stranden och lite så. Och idag ringde de från ett ålderdomshem och ville att jag skulle hoppa in dära.. så ska testa imorgon. Känns liksom inte som min grej.. men vad ska man göra om man inte hittar något annat. Vill ju verkligen resa och såå :)



Gammla minnen! Midsommar 2006!  Riktigt skön kväll ;)

...

Har är en bild på lilla Amanda :) Bara en dag gammal :) Fick bli från mobilen.. för hade ju glömt min kamera..



Hehe hittade en bild på mig och Lova när vi var uppe i Sthlm :) Innan jag åkte till usa


Tröööttis...

Haha igar var det party och det var en riktigt sjuk kväll..huem menmen. Idag har jag inte gjort  mycket alls.. varit hemma och tagit det lungt bara :) Och ikväll blir det nog bara en runda i stan eller något.. Sjukt fint väder känns som man borde varit ute och passat på.. inte ofta det är soligt här ju.. men hade verkligen ingen lust.

Nu ska jag fortsaätta titta på tv..och ska sätta in foton så fort jag får dem från Bebo :)

pusspuss

Tjoohoo :)

Hihi kom precis hem.. Har varit med Zina och Natti på sjukhuset och hälsat på Layal och lilla Amanda :) Layal fick en liten flicka igår morse.. så söt hon var :D Tog en bild.. så sitter in den lite senare :) Innan dess var vi på stranden en liten stund.. och nu håller jag på att fixa mig inför kvällen ;)

Men ha en trevlig fredagskväll :)

Puss

Soool :)

Oh idag har det som sagt varit soligt.. och så härligt det är :D Har varit på stranden typ hela dagen med Malin och Kamilla :) Blev lite brända.. men lägger väl sig till imorgon;) Sen var vi och åt på China.. mumsigt med kinsesigt sen var det pratstund med Kamillas förädrar :P hehe.. Var och hälsa på pappa en sväng nu också.. och nu är jag hemma :)

Imorgon blir det väl stranden igen förhoppningvis och dödning på kvällen :D

Sov gott allihopa:)

Pusspuss


4 veckor!

Heejsan!

Jaa men då har man varit hemma i 4 veckor idag.. tiden bara rusar iväg. Har inte skirivit mycket på senaste.. men det är ju inte så mycket som har hänt. Idag börjar Hbg festivalen.. så hela "gängent" ska dit imorgon.. Dödning som gäller va ;)
Idag har solen kommit :D Äntligen!! Så ska snart iväg med Kamilla til stranden en sväng :) Första gången på detta året liksom haha.. snart augusti liksom :P Man får väl hoppas att man får någon färg på denna bleka kroppen :P

Men nu ska jag iväg och packa lite :)

Puss Puss!!

Tisdag!

Heejsan :)

Idag har det inte hänt mycket.. sitter hemma hos Zina just nu :) Inte gjort ett skiit.. bara degat oss och krängt :D Känns som det finns något att göra föutom att äta när vädret är såhära tråkigt :(
Får hoppas på finare väder så man kan få sooola lite :)

Lite bilder sen Tages :)




Me anus och Natti :)


Me and Zina ;)



Jajaamensan..



Syskonen vaaa :P

Nämen äsch... nu är det dags för en cigge. Hoppas verkligen allt löser sig med jobb och så, för att bara sitta hemma börjar faktiskt bli lite långtråååkigt :(

Sov sött allihopa :) Puss & kram


Meningslöst

Varför ska allt kännas så jobbigt ?! Trodde det skulle kännas bättre när jag kom hem, men allt känns bara tusen gånger värre. Vill bara bort.. men vart man än åker eller gör så kommer det bara ifatt en. Finns i tankarna konstant..

Förvirrad

Ahh.. igar hande det inte mycket alls, Låg i sängen hela daagen,.. Känner mig helt förvirrad fattar ingenting, Sov hemma hos Sara, kollade på någon skräckis, 1408 hette den. Inget speciellt.. men helt ok.

Idag har vi kalas hemma så det blir väl att umgås med dem :)

Kram Natalia

RSS 2.0