Måndagstråk!

Idag har det inte hänt så mycket. Zina och Sara var på besök igår, då det blev en massa mat och lite drinkar. Var inte rikigt på drinkes humör? huem.. inte som de andra iaf ;) Och det blev inte mycket sömn inatt. Vakande runt 9 tiden och tänkte att det var lika bra att gå upp så jag kanske få en normal dagsrytm.

Haha sitter faktiskt och inväntar CIS samt Paradise Hotel, haha jag och jönsson har kommit fram till att Stefan faktiskt är en liten läckerbit :P Eller vad säger ni?

Därefter ska jag ringa hela rama familjen som är i Vegas.. ohh vill också :/ meen snaart :D hihi och nu är det inte många dagar kvar tills gipset är borta iheller :D Hoppas hoppas hopps!



Jag och Mimi på dopet :)

Ups, CSI Har börjat!

XO

Måndagstråk!

Idag har det inte hänt så mycket. Zina och Sara var på besök igår, då det blev en massa mat och lite drinkar. Var inte rikigt på drinkes humör? huem.. inte som de andra iaf ;) Och det blev inte mycket sömn inatt. Vakande runt 9 tiden och tänkte att det var lika bra att gå upp så jag kanske få en normal dagsrytm.

Haha sitter faktiskt och inväntar CIS samt Paradise Hotel, haha jag och jönsson har kommit fram till att Stefan faktiskt är en liten läckerbit :P Eller vad säger ni?

Därefter ska jag ringa hela rama familjen som är i Vegas.. ohh vill också :/ meen snaart :D hihi och nu är det inte många dagar kvar tills gipset är borta iheller :D Hoppas hoppas hopps!



Jag och Mimi på dopet :)

Ups, CSI Har börjat!

XO

Mardrömmar

Tjohej!

Sitter och degar framför datorn försöker få tag i mitt fackförbund med det bara tutar upptaget!! ohh och har ringt ett bra tag  nu.. blää hatar sånt så jag gav upp och skickade ett mejl isället får hoppas det går lika bra.

Inatt  har jag inte alls sovit bra, för det  första tog det flera timmar innan jag somna :S Sen när det var dags.. så var det inga fina drömmar alls :/ Ush..undrar var allt kommer ifrån. Inte skoj iaf.. och jag som aldrig ens brukar komma ihåg mina drömmar har haft väldigt mycket på senaste tid. Får väl hoppas att det bara är något tillfälligt.

Ska snart bege mig in mot stan och ta en fika med Lova sen blir det nog en sväng hos Zina också :)

hahahaha.. skulle nyss hitta någon bild på google som kunde relatera till mardrömmar :)

haha så hitta jag denna

mardromlight4bx.gif

Lite skoj faktiskt :P Hehe Nejdå.. Malboro light är ingen mardröm ;) Inte för tillfället iaf

Ha en bra dag :)
Puss

Mina lilla couddlebudy :)



Hehe craig hade lagt ut den på face..och titta hur söt som helst!

7 veckor!

Helgen har passerat och det var dags för en Måndag. Samtidigt som det är skönt med en ny vecka, och "nya tag" haha så brukar nog inte måndagar vara en rolig dag.

Vaknade upp av att hela huset dunkade! Vi har någon någon kille som installerar ett larm och tydligen ska det pågå i någon dag till. Frågan är varför dem alltid ska börja så tidigt?! Kanske bara jag som är så seg på morgonen.. haha iaf i detta huset.

Yup vad händer idag då? Kanske en sväng in mot stan lite senare.. sen borde jag nog forstätta min jakt efter ett par platta uteskor. Neej som sagt har det gått sju veckor sen min operation nu, och det börjar bli riktigt tröttsamt.. kommer ihåg första veckan, känndes allt som ett riktigt helvete och även fast det är betydligt lättare nu så orkar jag verkligen inte längre. Men det finns ju dessvärre inget att göra åt det och nu är det 10 dagar kvar. Säger min läkare att jag måste ha det en månad till så vet jag allvarligt talat inte vad jag gör? asså det hade varit dödens! blää vill inte ens tänka den tanken. ush nej slutprat om sånt.

Iaf.. köpte en ny kamera häromdagen och killen i butiken sa att den skulle ta jätte fina bilder, men jag får inte in en bra skärpa? har pillat och pillat.. men tydligen gör jag något fel? så antigen får jag åka tillbaka och fråga om hjälp eller sp blir det att lämna tillbaka den. Lönt att ha en kamera som inte tar fina bilder.. right..

En bild från i sommras.. hade inte varit helt fel! Jag och Edisa utanför Kamilla :)

XO


Lördags morgon.

Hejsan!

Förtillfället sitter jag i Zinas säng och myser.. zina går runt och provar kläder? haha kommit fram till att man alltid tar det man provade frörst iaf. Någon annan som känner likadant?

Har nyss bokat både tid för laser och tan :) Tror vi åker redan på torsdagen så vi får en dag extra.. saknar faktiskt sthlm :/  always something to do..

Idag blir det bara chill..som alltid?! haha ska väl hem om ett tag, då zina ska vidare till jobbet. Får hoppas det kommer någon bra film!

Nej nu hade jag nog mer att tilllägga.
Puss!

Fredagsmys :)

Chenna chenna.

Då vart det fredag igen.. och ännu en vecka har snart passerat :) Om en vecka sitter mammsen och chrille på planet mot Vegas.. medans jag kommer vara kvar i kylan i sverige. Ähh.. det får bli så ibland.. fast hade ju jätte gärna myst med lilla Megan och Michelle. 

Och om två veckor är mitt gips GONE!! yeey.. vi har planerat in en sthlms weekend veckan efter om allt går som planerat, det blir en massa som ska hinnas med så som laser, tan, klasskompisar, gosha? samt massa party party :D hihi

Får verkligen hoppas på att dessa två veckor går foort nu och allt blir superbra med foten! Har dock letat efter ett par platta svarta skor som jag tänkte jag skulle gå ut med men hittar ju ingenting? tror ju inte klackar är det bästa efter 2 månaders underbensgips.. haha inget man ens vågar fråga sin läkare om iheller!

Vad har man gjort idag då?! haha assa allvarligt talat så vet jag inte..yrat runder som en höna kanske? ohh mamma laga nyss jätte god mini pizza :D mums! sen ikväll blir det mys hos zina :)



Jag zina och jöns i Alanya :)

Ska kolla lite NCIS nu, men hoppas ni får en trevlig helg! ♥

Pigg & vaken!

Hejsan!

Hoppas ni har sovit gott allihopa.. vaknade i tid idag, såå skönt och  det har jag Zina att tacka för. Hon ringde och väckte mig kl 10.. och även fast man inte vart sugen på att gå upp då är det skönt nu :)
Har verkligen hamnat i en ond cirkel då jag är uppe hela natten och sover hela dagen och vill bli av med det!

Har precis ätit frukost, blev latte med två rostade mackor :) Sitter här med mina ndra latte och så fort den är klar tänkte jag hoppa in i duschen.. tänkte nog passa på att lägga en mask och kanske en inpacking på håret också :D Naglarna måste också fixas då dem blev helt förstörda igår när jag lekte med nagelacket haha.

Fick lite nya bilder på Michelle och Megan.. så söta att det inte finns ord!  ♥





Lilla plutten sover..



Haha awh dog när jag såg denna. Mimi har blivit en stor flicka nu som går på toan :) Haha läsa en tidning samtidigt är ju inte helt fel iheller..

Vad som händer senare.. får vi se.
Puss så länge


Sovmorgon?

Tjohoo!

Yup då var kl snart  två och klockan bara rinner iväg... Vaknade upp rätt sent, man får ju dock ångest men vad gör man inte man är trött... så skönt att sova ut ju :)

Idag var det planerat att åka in till stan och ta en fika med Lova, men blev ändrat tills en annan dag. Så idag tänkte jag nog städa lite och rensa lite i garderoben.. Sen får man inte glömma att det är Greys ikväll :D

Verkar som det blir sthlm med Jöns och Zina den 11 hihi :D Hoppas verkligen allt blir bra med foten nu ska vi kan åka :D Känner att jag verkligen behöver komma iväg lite.



Jag och Zina sist i sthlm ;)

     



Mums riktigt god pasta från Fridays! Hade inte varit helt fel...


Nej nu ska jag ta och röra på rumpan lite!

XO



Vänskap

Godagens!

Har nyss vaknat och är fortfarande alldeles yrvaken, vet inte riktigt vad det är men känner mig aldrig riktigt utvilad :/

Igår var jag på stan och tog en fika med Lova. Blev på maddes som vanligt :) satt där ett bra tag snackade en massa.. Sen när jag kom hem kom jag tänka på en sak.. Att alla mina vänner jag umgås med det är alla sen tidiga åldrar.. förutom sthlm då, men inte så konstigt :P

Neej men tex Lova och jag började umgås redan i 5:e klass när jag flytta ut hit til Ålstorp.. men sen efter högstadiet var det nog runt 3 år vi inte umgicks alls eller hörde från varandra och sen en dag möts man på stan och det är precis som inget förändras.. hehe lite knasigt de:)

Aja inget spännande kanske men ngt som föll mig i tanken bara. Kanske är det svårrare att hitta värdefulla vänner nu?! Eller så kanske man inte ens ser efter för de räcker med dem man har?! Jaa jag vet inte.. vad tror ni?

Föresten så har jag fått lite bilder på Megan nu! Såå söt <3







Kolla så söta! Hehe så lik sin storasyster Michelle.. även Megan blev en liten kopia av sin pappa Michal :)

Nu tänkte jag att jag skulle göra något vettigt som att städa rummet? samtidigt som jag kollar på sjunde himlen då... sen vet jag inte alls vad som händer faktiskt.

XO

 

 


RSS 2.0