Lördag!

Hej hopp!

Jaa då var man hemma igen och allt är som vanligt :/ Boringes faktiskt.. jobba och så igår, både på dagis och städet.. så på kvällen hade jag ingen ork att göra något. Var hemmma, umgicks med mamma och kolla film o så:) Haha kollade på ngn sjuk film.. men tyvärr kommer jag inte ihåg vad den hette :P

Känner mig lite seg för tillfället.. men lär väl gå över. Ska på tjej middag ikväll, lova som har det... ska bli trevligt :) Annars kommer kamilla kanske över en sväng rätt så snart..

Har varit "nyttig" hela veckan.. och det verkligen tar på en, ush känns verkligen såååå tråkigt :( Vad är det liv utan god mat liksom?! Nee frågan är om det är värt de, men tror jag ska unna mig något litet gott idag.. en gång i veckan kan ju inte vara så farligt :P eller?



Hade verkligen inte suttit helt fel :D

Xoxo

Stan!

Hejsan!

just nu sitter jag i stan och väntar på Zina, hon är i skolan nu.. sluta typ nu, så ska vi ta en fika :) Det är verkligen skoj o bara att sitta o kolla på allt folk.. hehe alla är ju så olika och har sin egen stil :P

Går ju verkligen inte att jämföra med Landskrona eller skåne i huvud taget...

Igår var på på middag hos Gosha, min kusin/ gudmor... verkligen jätte trevlig. Satt dära några timmar åt god mat och pratade en massa..
Sen efter satte vi oss på ngt ställe och drack lite vin :) haha
men nu ska jag beställa.. fick nyss sms att hon är på t banan :)

XoXo

CHRIS BROWN!!

ohh koncerten var underbar igår :D han är riktigt skön... urgullig asså :D haha naww man vill bara kram och pussa sönder honom. Man blir ju faktiskt lite avundsjuk på Rihanna... hihi :P Hade ju verkligen inte tackat nej för att vara i hennes läge :P hehe men man vet ju inte hur han är som privatperson.. haha men han verkar ju vara skitgulli :D:D

Efter koncerten åkte vi hem till Zina en sväng och bytte om, och sedan iväg till efterfesten på Ambasadur, riktigt nice :D
Tänk att han sod typ en halv meter från en och dansa och sjöng.. nästan bättre än koncerten man upplevs på två helt olika sätt!!
Ohh!! hade nästan kunnat tänka mig gå på konverten i köpenhamn imorgon också :P hihi

får lägga in bilderna när jag kommer hem :D

Sedan när vi var riktigt trötta, och fötterna skrek av ondhet.. blev det mc.. haha nej för då blev man ju kallad blondinbella?! haha och zina miss mink..haha va fan är det liksom..

haha sen ska vi ju inte glömma om att skriva om ÅRETS SKÄMT.. hahaha :D jaa zina du vet vad jag snackar om :)
jaa verkligen!!!! haha jaa precis det klår de.. det är årets skämt.. och sen har vi ju massa dagens också :P

sitter hos jawad nu, zina lagar lite mat.. haha nej men vad gör man på vägen hit, jag halkar o trillar på höften.. gjorde skitont, men zina stod där och höll på att dö av skratt.. haha kissade nästan sig!!

men får återgå till skivandet en annan dag.. blir nog bio ikväll, haha bibo och gänget kanske hänger på :)

ha det bra :) puss&kram


Röksugen!!

ohh sitter fortfarande på tåget.. nu är det mindre än en timme kvar :D Yey! snart kan ja få gå ut o ta en cigges ;) hehe..
Zins möter upp mig på centralen sen beger vi nog oss direkt hem till henne.. så jag kan lämna av mina grejer.

Idag händer det nog inte så mycket, kolla läget i stan sen ut och äta någonstans :) Imorgon är det iaf Chris B :D


XOXO

På tåget!

Heey!

Nu är jag på väg.. sitter på tåget just nu och pratar med zina lite :) Var lite stressigt men förhoppningsvis sllt med mig..
Haha har ju alltid problem med packningen.. blir ju alltid fr mkt, men annars får man ju ångest..

ska strax kolla lite på lipstick jungle :)

Puss så länge!

Sthlm imorgon :D

Yeey :) Imorgon bär det iväg till sthlm.. ska bli så skönt o komma iväg lite, och sen träffa Zina såklart ;) hehe
Sen på fredag är det ju chris :D Så blir så himla skoj!! Haha..

Har inte haft någon vidare lust att skriva.. meen  har mest varit jobb o så på senaste :)
Hihi!! Tar med mig datorn upp så får se om jag kanske skiver ngt inlägg där uppe!

iaf.. fick nyss en bild av Sara.. haha som murat hade skickat till henne..



ohh.. vad skönt de hade varit med semester!! Jag och sara utslagna efter hela kvällen.. Så härligt!!


Oh :(

Sjuk.. sjuk.. sjuk.. igen :/ Ohh  Känner bara jobbigheter.. Jobb imorgon, får se hur det blir.. :/ Känner ju verkligen för de.. men borde ju :(

Lipstick Jungle!

Hejsan!

Kom nyss ut ur badet.. bada i över 1 timme, såå skönt :) Är verkligen helt slut.. och så har man blivit sjuk igen :/ Idag har det bara varit jobb..  o snart tänkte jag kolla på Lipstick Jungle som börjar ikväll. hehe tyvärr har jag ju redan sett hela säsongen i Usa men alltid skoj o kolla igen :) Digga det! Och pratade med Kamilla som hade laddat ner båda säsong 1& 2, och berätta lite vad som hände i 2.. ush så spännande :D Älskar ju såna serier! hihi Så väntar på henne så hon kan skicka :D yeey!

I helgen har det bara varit lungt, har mest variit hos zina.. färgat både zina o bozenas hår :) Blev fint! Och sen har vi ätit bengan, chips med dippa och annat gott.. Spelade monopol både i lördags o söndags!! Hehe roligt spel.. fast man förlorar :P som jag gjorde :(

Ush börjar 7 imorgon så måste komma tidigt i säng.. hoppas på att jag kan somna..

Sov sött :)
Puss!


Fredag.

Heejsan!

Vaknade en liten stund sen.. men känner mig fortfarande lite sömning. Har börjat få ont i halsen.. så är rädd att jag ska bli sjuk igen, ush.. inte alls sugen!

hihi fick precis en jätte gulllig bild på michellka :D




Såå sööt <3

Idag vet jag inte riktigt vad som händer.. får se lite senare :) puss&kram

Baby..

ohh lätt att jag hade velat vara i Rihannas läge :)

Vem hade tackat nej o mysa i hans armar.....


Huem.. fetma

De senaste dagarna har jag haft lite anfall.. har ju gått upp lite i vikt, lite och lite.. vet inte vad man ska kalla de, ställde mig på vågen och fick en chock faktiskt?! O de jag sa till de fick nog de med.. känns verkligen som jag borde passa mig, har aldrig varit såhära stor, eller vägt såhär mkt.. helt sjukt vet faktiskt inte hur dehar gått till :S Men det är verkligen inte så lätt för mig.. snarare skitsvårt. Verkligen!! Tyvärr har jag tappat all motivation också.. i och med man har testat tusen gånger förr.. så känns knappt lönt länge, men nu har nog gränsen gått.. får inte ens på mig mina kläder längre?! Så börjar bli lite rädd.. Ush ush! Har till och med beställt såna tabletter..får verkligen hoppas på att jag kanske blir mer motiverad när jag får dem!


090108

Heejsan allihopa :)

Hade inte jobb inbokad idag, så då var man ledig igen haha.. hade faktiskt kunnat jobba lite.. känns lite så bara att jobba igår, men slulle slutat 13.30 men fick stängningen itsället.. alltid något :) Känns ju verkligen att jag kommer få super dålig lön nästa månad, menmen får vi ta då :)

Igår var jag och hälsa på sara på kliniken, brösten såg faktiskt fina ut.. väldigt spända o hårda men tycker man se att de kommer bli jätte fina :) Och personalen som jobba dära var hur gullig som helst! Man blir nästan sugen på att fixa ngt själv.. haha men vadå?!  haha nu sitter jag och diskuterar med mammasen och hon blev sugen på lyft! haha



Zorro :)

Tjhoohoo :)

Idag blev det en vädigt lugn dag.. har varit hemma hela dagen och bara softat. Tog ett långt bad innan såå skönt, inte gjort det på ett bra tag.. och nu tittar jag på topmodel :) Snart börjar legenden om zorro! Ohh det är verkligen ngt speciellt med den filmen.. Catherine Zeta-Jones och Antonio Banderas passar verkligen så bra ihopa! Han är så charmig och hon så vacker.. kan inte bli bättre :) Sen ska jag försöka lägga mig så det inte blir allt för jobbigt att gå upp imorgonbitti.. får väl se hur det går ;)

XoXo

Sov sött :)

Tisdag!

Heejsan!

Just nu sitter jag och kollar på gammla avnitt av Dh, hehe. Finns inte så mycket annat bra på tv..Känns som en väldigt grå dyster dag idag :S ush så tråkigt..
Vaknade med huvudvärk och den har fortfarande inte försvunnit..
Igår var jag först med Kamilla på stan, vi fick för oss att vi skulle åka skridskor men neej, då var det någon ishockeycup för 10 åringar.. då kan man faktiskt skriva det på hemsidan, eller hur Kamilla? hehe Så fixade lite ärenden i stan o sen blev det en fika på stan. Köpte en mintgrön tshirt på gina.. ohh så härlig färg helt glassig :) Sen efter hade vi gäster hemma.. så umgicks lite med den sen blev det återigen La, filmkväll hos Kamilla..

Kollade på Jumper, digga den faktiskt :D Ngt jag rekomenderar ifall ni inte har sett :)



Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tänkte hjälpa mamma lite med tvätten.. annars får vi se. Idag åker kamilla hem till gbg.. men vi ses ju snart igen :) Och imorgon är det jobb igen :( ush ush.. just  nu känner jag mig inte alls sugen. Plus att sara ska operera sig imorgon.. så får se ifall man får komma o hälsa på henne :) Är faktiskt jätte nyfiken hur det kommer bli... hehe Hon har ju inte tjatat om det i flera år nu ;)

Puss&kram

:)

Hihi nu sitter jag hära med Kamilla, vi har precis tittat på Victorias secreat fashion show ;) Yeaah underbar helt enkel o bättre blir det ju när usher är med ;) hihi

Jag o kamilla har iaf kommit fram till att vi Älskar denna låten.. jätte skön :D



puss så länge :)

Yeah!

Ja, så har veckan gått igen.. lika sanbbt som vanligt om inte snabbare..
Nu är det bara några få dagar tills man ska börja jobba igen, känns lite drygt faktiskt, men på ett sätt ska det bli skönt faktiskt :)

Har inte fått bilderna f rån nyår än.. men där är vissa upplagda på face!

Idag har jag storstädat, borde rummet alla lådor.. o garderoben :P Känns skönt, men inte så skoj attdet blir lika stökigt igen efter en vecka?! Ihelgen har det bara varit lungt.. massa fika filmer o shoppning o så:)
Verkligen köpt för mkt, jag som skulle spara till usa.. men känns som allting känns bra att ha :P hehe

Kamilla ska komma över lite senare, behöver lite hjälp om jag ska behålla en klänning :)



Tolvslaget :)



Jag& Zina på bussen :P



Pimp Zina ;)


Middagen.. blev fläskfile med klyftpotatis och bearne :P Sällan!!



Vi med Justin T ;)




Hola :)



Hehe mazzi :)



Och tillslut.. sitter vi slitna efter hela kvällen o käkar på max!Kan det sluta bättre?! Mums

XoXO


RSS 2.0