ush !

Jag vet inte ens vad jag ska borja assa.

Forutom att jag har haft lite otur pa senaste.. lite och lite. Forst bilolyckan i torsdags, sen fick mobilen i sonder i lordag och inte bara det i mandags nar jag var pa vag till dagiset med cole korde jag av vagen! Tur sa hade det varken nagot med oss eller bilen. Jag tror inte jag kan forklara hur radd jag var. Den var ratt sa myclet sno pa vagen.. och sag att bilar var pa sidan av vagen, men forstod inte riktigt. Jag kor liksom ungefar 5 miles per timme. Och plotsligt bara min bil gliiider av vagen. Kunde inte rora bilen alls. Ungefar 2 meter framfor var det tre bilar pa varandra. Och vad forsoker den yttersta biljavlen att gora, kora!?! Men vad tror idioten liksom?! Han gleeed ju bara av igen och var typ 10 cm fran att krocka in i mig. Tror inte jag kan forklara min kansla. Och jag kunde ju inte ringa, for min mobil ar ju i sonder, men tur nog fick jag lana en mans telefon och ringa heather.

Efter ett tag kom dem och hamta mig och lilla cole. Vi fick vanta pa en san bil som hjalpte andra med att dra ut bilarna. Men efter ett tag var den ute och jag korde saaakta hem. Assa tycker verkligen detta ar sjukt, vagarna har ar verkligen inte som dem ar i sverige. Helt ofattbart assa.

Annars har jag inte gjort nagot speciellt. Varit hemma med barnen och umgats med emma bara. Oh lilla micke tycker verkligen sa synd om honom, han om nagon har otur :( Han om nagon verkligen lyssnar. Oh nu pratar emma om att hon verkligen vill aka hem. Assa jag forstar verkligen pa ett satt.. det gor jag. Sa som hon har det nu ar verkligen inte latt. Onska jag kunde hjalpa pa nagot sett.. men det gar ju inte riktigt. Assa jag verkligen tycker om min familj, vi passar verkligen bra ihop, men grejen ar den jag vet inte om jag klarar av att vara har sjalv ifall hon aker. Hon ar ar adan den ena riktiga vannen jag har. Jag tror inte man klarar sig utan vanner.. Jag traffar endan henne typ varje dag. Precis som jag gjorde med Zina. Gar ju inte riktigt att jamfora sa.. zina ar zina, och kommer alltid att vara:)  Men tank dig sjalv att vara i ett "frammande " land utan att ha nagon att umgas med?! Snacka om att bli deprimerad eller nagot. Ush vill bara grata jag tanker tanken.

Men jag vill ju verkligen inte hem till sverige an. Assa klart jag saknar er alla, det gor jag verkligen men jag kanner att jag inte fatt kanna pa det riktigt an. Jag har ju bara varit har i tva mander. Pa ett satt har det gatt riktigt fort och pa ett satt kanns de som jag har varit har en eviiiighet.

Nar jag akte som au pair var det 11 tjejer har jag for mig. Det ar redan en tjej  som har akt hem igen och tva som har bytt familj vad jag vet. Tycker verkligen denna foreningen som jag akte med inte var nagot bra. Min LCC ar ju knapp. Hon skyller allt pa att hon ar garvid. Vad ar hon i liksom i 5:e veckan? Ja nagot sant assa. Hon ringde inte ens mig som hon MASTE gora inom 48 timmar for att kolla laget nar jag kom sa allt ar bra. Tankt sa hade jag inte alls trivts liksom. Men pallade inte ringa hennes boss eller vad man ska kalla de. Jag var ju okeej. Men andan.. tank for dem som inte ar det. Och igar skickade hon ut email om att vi maste traffas for januari, ville garna att vi skulle ha mote idag. Ar hon dum i huvet!! En dag innan.. meningen att man ska fa ett manadsbrev ocksa, aldrig har man fatt nagot sadant.

Men ash.. oj, nu ska jag tydligen upp om 6 timmar. Kanns verkligen inte som jag kommer somna, men far vall hoppas pa det basta. Maste iaf forsoka..
Sov gott allihopa! Miss you all (L)

Lite bilder..

image41

Jag hemma hos agge och gunnar :) Forsta kvallen.. vi skulle bara ut och ata lite middag :)
Haha jag brukar ju inte ata sallad ute.. men at faktiskt en jatte god sallad med lax :)

image42

Jag och agge :)

Har ar jag och elle nar vi var ute och vandra i dem olika hotellen :)
Tror detta var i Bellagio :)

image43

Har ar jag elle och agge hemma hos elle :)

image44


Michal elle och jag :)

image45

Jag och elle ute :)

image46


Jag och agge i New York, New York

image47

Lite drogad bild nar jag sitter i liften i tahoe :)

image48


image49

Heather och chase i backen :)

Jag och lilla cousi forsoker aka skridskor :)

image50

har ar lite bilder iallfall :)
Synd att det tar san tid att ladda upp dem.. man pallar ju inte :/
Men hoppas ni sover gott allihopa:)

Pusspuss

OMG !

Jaa... helgen var underbar :) Jatte skont att komma bort lite och fa traffa min syskon :) Vi softa meest.. kan ju andan inte ga ut, men vara andan ute och kollade pa de olika kasinona.. och sen i tisdes var jag och akte skidor med familjen! Skit ball faktiskt.. Ramla bara tva ganger pa hela dagen.. tyckte jag var riktigt duktigt :)

Sen igar hade jag ju en liten olycka.. korde mot "stan" tankte sola innan jag skulle hamta chase.. men vad hander.. jag krockar! Ja.. ush :( snacka om att ma daligt.. vad ar det liksom... horde typ pa en huvudled.. och en kille hade stopp pa hoger sida men han bara kor ut framfor mig, och jag forsoker bromsa men bilen hinner ju inte stanna och sa BANG! Ush jaa. Jag vet inte hur jag ska forklara  vad jag kande. Dock inte bra ska jag saga.. inget hande med mig eller honom sa det var ju braa. Sen gick jag ut ur bilen och skrek typ "you had a stop sighn!" and the told me "you were flying" and im like.. you had the stop and i was going around 30..  sen tog han upp sin lur och ringde polisen. Och jag ringde heather.. snacka om shame. Jag tror inte ni fattar assaa..

Ojsan sa.. detta hade jag da skrivit i fredags men det hade inte "publicerats". Meen. jaa.. ush nu har man ju ingen bil och man maste vara 21 ar for att ha en rental SUV. SA det ar ju haarlig.. ocvh just denna helgen vad hande daa, min mobil gick i sonder. Snacka om att inte palla med trycket mer! Ouja!

Men iallfall var pa bio med emma, kollade pa 27 dresses gulli faktiskt : ) sen bara softat typ.. och nu sitter jag har och ater light glass haha :)

Mer info ikvall. Pusspuss(L)

Las vegas imorgon :D

Imorgon ska jag akte till Vegas och traffa elvira och agge.. kan inte fatta det! Deet var sa lange seen, och det sa bli saa skont :) Planet gar vid tio.. men maste nog gora redan innan sju.. hehe tanks sa hittar jag inte dit plus att jag maste parkera bilden pa ngt speciellt stalle. Far val se hur det gaar :) Haha plus att jag aldrig traffat elviras man.. och gunnar. Haha helt sjukt!

image40

Ska iallafall bli riktigt nice:D

Igar var jag och tranade och sen sola.. sen efter jag plockat upp barnen akte vi och handla glass.. skit skitgod, det var san handemade.. mums:)  sen akte vi ivag till parken.. det var sa underbart! Jatte skoont.. forst lekte dem lite pa lekplatsen..sen spelade jag och chase lite basket och hade olika sorters race och saa :)

Sen akte vi hem och lagade middag :) Grillad kyckling med ris och bearnaisesas! gottigottgott! Sen var det bara att invanta Cashmere Mafia :P Snalla kolla pa de:D tror ocksa ni kommer digga det ;)

Oh.. idag rakde jag forsova mig. Sa heather vackte mig vid sju. Shame :/ Menmen.. barnen var fixade i tid och sa iallfall :) hehe Faktiskt ingen strejk av cole idag nar jag skulle hjalpa honom kla pasig..annars brukar han alltid vilja springa runt naken :P

Ska snart ivag och sola.. tankte jag.. men vetifan assa :) Solade igar. Far se.. och sen hamta cole. Craig skulel hamta chase idag.. de skulle spela lite basket tillsammans :) Och jag tankte ta cole till parken igen.. man far ju passa pa nar det ar sa fint vader! Sen ska nog nog bara emma komma over och softa lite.

hehe Ugly betty idag.. har aldrig foljt de innan. Men kollade pa det forra veckan med emma.. inte sa tokigt faktiskt. Hehe :)

Oh.. foresten at en macka pa subway igar. Har ni inte gjort de sa prova :) Riktigt frasch och god.

Men nu ska jag ta mig nagot att ata.. och lite kaffe sen ivag och hamta lilla cole :)

Skot om er! pussssss (L)


Naaamen...

Oj.. nu sitter jag har igen.. Klockan ar 12, och jag som sa att jag skulle lagga mig tidigt ikvall. Blir ju aldrig som man sager..

Idag har det bara varit en vanlig dag.. inget speciellt alls. Har varit fint vader dock :) Skoont faktiskt :D Sen narmare kvallen var jag och emma ute och at middag och tog en fika :)

Och nu har Natalia anfall.. anthony sa nyss att han hade fatt kanslor for mig. Vad ar det liksom ?!
Angest.. han ar ju verkligen jatte snall och sa, men absolut inte min typ av kille. Vill ju inte att det ska bli knas nu nar vi traffas.. for vill ju verkligen ha kvar honom som en van. Men far val bara vanta och se..

Haha ar ju desutom i ett Relationship nu med Mikael Garcia :D HAHA Oujaaaa har ju inga ord for det iheller. Men om man sager saa.. men blir ju glad for sant struntprat men man mar ju daligt pa ett satt ocksa..
Man vill ju veta om det ar flipp eller sanning. Jajaaaaa

men nu ar det laggdags!

Sov sott allihopa :) pussspuss (L)


Tahoe!

Tahoe :) Jaa.. det var mkt battre an vad jag hade forvantat mig. Det var verkligen saa mysigt. Stugorna och snon och allt.. och att bada hottub i minusgrader ute :) Jatte skont.. har ju aldrig gjort det forut, men det var ju riktigt skoont! Lite varmt ibland.. hehe

Akte till tahoe i fredes men akte hem redan igar. Familjen skulle stanna till idag.. (sondag) Men kande att jag behovde vara lite for mig sjalv.. plus att jag har blivit jatte forskyld. Ush.. sa jobbigt. Hoppas det gar over i veckan, vill ju inte aka till vegas med en cold :( Sen kom emma och vi akte till taco bell for att ata ngt. Har juu inte varit fortjust i de innan.. men de som vi tog igar var ju faktiskt jatte gott :D  Muuums! Plus att jag leta efter nasspray.. men ack det hittade man ju inte : ( Far val leta upp det idag nagonstans.. Vi kollade pa "sean da man" haha han ar ju faktiskt rolig.. och det han sager stammer ju ocksa :) Saa ball!

Idag ska jag nog bara softa.. kanske pa bio, men vet inte riktigt ifall jag ar sugen. Men annars kommer nog emma over. Det ar ju DH ikvall :) Sen har jag for mig att det var Save the last dance med :D 

Har ar nagra bilder sen tahoe.. :)
                                    
       
Anthony & cole          Me & Cole                  Cousi and me           Jerek and Chase

      
The Cabin                   Old Greenwood       Hottub :D                     haha ouja


hihi men skot om er! Pusspuss (L)(L)

yeaah...

Nu ar jag hemma..har precis kollat fardigt pa Cashmere Mafia. Hehe ball.. undra nar det kommer till Sverige. Holla.. vill veta ;) Och titta pa det! Innan dess traffade jag Emma en svang pa Starbucks. Tog en nonfat latte.. tankte ge det en chans och prova. Hueem.. Ja.. vad ska man saga. Det gick val.. men det var ju inte det basta. Men vilket nonfat or light ar det ?!

Sitter har och har precis pillat fardigt pa mina naglar, sallan va? haha Ar inte alls trott.. klockan ar over elva sa borde ju ga och lagga mig strax. Pratar med Anthony lite for tillfallet.. och missade Chris koncert.. den var for 12 dagar sen I San fransisco.. och nu ar han typ nere i Texas och sa.. Det ar ju lite bull lage, men det kommer val fler chanser :) Hehe har ju aldrig varit pa en riktig koncert saa det maste jag ju bara gora!

imorgon har jag inte tid och vakna utan maste upp nar lilla Cole vaknar. Men jag har ju inte saan tur att han gillar att sova ut pa morgonen.. utan den lilla grejen vaknar typ vid sju alltid.. Sa var val hoppas pa det basta och kanske imorgon sover han lite langre.. hehe Sen ska jag bara kora honom.. och sen hamta bada pojkarna vid 2 tiden. Och ifall det inte regnar ska jag traffa Emma i parken med barnen sa de kan leka av sig lite :) Sen skulle passa barnen hela kvallen for Heather och Craig skulle ivag.. Men det ska la val ga bra.

Oh nu maste jag verkligen sova..

Pusspuss (L)

CHRIS BROWN :D

yeaaaaaah.. ar han inte for gullig :D  Som zina sa till mig innan.. innan var han en liten pojke men nu har han blivit en man :D hehe.. Hade verkligen velat aka pa ngn pa hans koncerter sa hoppas verkligen det kommer vara nagon i narheten snart. Hehe har till och med drom om honom, vad ar det liksom ?! Men man kan ju inte styra over sina drommar.. men ville ju inte vakna upp.. kanndes saa verkligt. Haan var sa gullig och blyg, haha tror ju dock inte han ar saa blyg i verkligheten :)

image29

Porrig ;)

image30

sa gullig!

Tank saa sjukt igentligen.. har sitter jag och skriver om en person som inte ens vet att jag finns? Riktigt mobbat.. man vad ska man gora :P hehe och mamma andas.. han ar en kandis!

Idag har jag typ bara varit hemma med cole.. han var hemma fran dagis, hade lite feber och sa. Sa lika bra att vara hemma och vila. Sen akte vi till parken en svang.. men han rakade ju kissa pa sig sa det blev bara att aka hem igen. Assa han ar ju verkligen saa sot. Diggar honom som fan! Klart han kan vara riktig jobbig ibland.. men i overseende sa ar han hur gullig som helst. Och chase meed.. han ar hur go som helst men pa senaste har jag haft lite spel pa honom.. men han ar verkligen en " good boy".

Och annars i veckan har det inte varit sa mycket..Oh, foresten det har borjat en ny serie Cashmere Mafia.. har bara varit ett avsnitt, det andra ar idag :D men det vekar vara braa! Lucy Liu  ar med.. riktigt sot faktiskt! Sa klockan 10 pm.. da galler det!


Just nu sitter jag har med cole bara.. haha leker i min sang :) Just nu ar kl halv sjuk.. familjen kommer om timme, dem ar med chase pa hans forsta basketbolls traning. Sen kanske till Starbucks med emma.. ta en fika eller ngt.
Det har varit lite daligt med traningen den senaste veckan.. men maste skaffa ett bankkonto sa de kan ta autogiro annars tar de inte emot en:S Inga cash.

Oh jaa.. jag har hittat jatte billiga till Vegas. 120 $ for en roundtrip! Riktigt billigt :D Saa ska nog ta och boka lite senare ikvall.. sa aker jag till mina alskade syskon den 18: de :) Sa bli saa kul! Men bara over 3 dagar.. sen maste jag jobba igen.. men det ar ju alltid nagot :D

Sov gott allihopa :) Pussssssss (L)



Oh..

Ja.. idag vaknade jag och  skulle da se till att chase gjorde sina chores. Han hade en van som hade sovit over.. och allt gick bra, han stadade sitt rum och sa. Valparna var ute sa han sa att han skulle ut och leta efter dem da.. Sa jag bara var tbx om 10 min.. tiden gar.. och jag bara ropar och ropar med ingen Chase.. till slut hade jag ropat i en halvtimme och kl var over nio. Skulle lamna hans kompis.. for hans familj skulle ivag. Jag sa till pappan ovh han blev ocksa irriterad och ropade lite, tillslut satta han sag pa en san fyrhjulingsbil.. vetifan vad det heter. Precis nar han skulle kora ivag.. kommer chase och jerek, hans van da.. och latsas som ingenting. Pojken hamna i biiig trouble.. Ingen bra borjan..  Klockan ar inte ens 2 och han ar fortfarande sur. Han klagar pa att han saa manga chores, men det ar ju bara hans djur han maste ju ta hand om dem..

Sorry maste ga.

Pusss

Bilder

image28


image26

Golden gate bron :)

Fint va?

image27

Ar 2008 :)

Kan ni fatta?! Det ar 2008.. Tiden gar bara fortare for varje ar. Aven fast ett ar later saa langt, gar det ju sa himla fort. Kan inte fatta assa. Men men.. Idag  var det Chaseys fodelsedag. Heeela atta ar blev han :) Igar var ju det nyar och hade planerat att hitta pa ngt med emma. Men emma horde av sig pa eftermiddagen och sa att hon inte kan komma att hennes familj skulle stanna i Donners Lake en natt till och hon hade flipp.. ush ja.  Hade jag ocksa fatt.. i och med dem hade sagt att de skulle vara hemma pa nyar. Och vad skulle jag  nu hitta pa? Det slutade med att jag folde med Anthony pa ngn "fest" om man nu kan kalla det de. Tydligen var dessa personer mermoner eller  vad de heter. Sana som ar tronga och inte dricker ngt iaf :) hehe Men det var ju mest barn eller vuxna. Ush alla dessa smaflickor.. 17 ariga tjejer som jag vet inte vad, to much girly stuff. Haha och foresten.. Fragde anthony ifall jag skulle kla upp mig sa han bara gor som du sjlav vill. Sa jag tankte det ar ju nyar sa varfor inte.. tog pa mig min svarta tubtoppsklanning  och fixade till mig. Och nar jag kommer dit, sa har typ alla jeans och en vanlig top pa sig.. snacka om att kanna sig som en outsider haha. Men hellre finkladd an tvartom pa ett satt :)

Efter tolvsalget akte jag och anthony hem till honom och kollade pa superbad. Hehe.. lyckad nyar va :) Neej..men ska val inte klaga.. Sen somnade jag dar. I morse vaknade jag av att mamma ringde.. ville val bara kolla laget. Men bra.. for var ju tvungen att aka hem i och med lilla chase fyller ar. Nar jag kom var Phill och mimi  har.. sa umgicks lite sen.. gick familjen och jag pa "hiking" haha in the hills.. nej men det var val mysigt :) jatte fin utsikt faktiskt.. kunde se bergen anda bort i tahoe med sno :D Sen har det vara myspys ute vid brasan och darefter ett bad :) Skoont faktiskt.  Och nu sitter jag har igen :P hehe

I fredes var jag forst pa gymmet med emma, sen akte vi till henne kollade pa film och at bengan :D hihi Sen i lordes akte vill till San fransisco till heathers pappaoch hans fru. Oh.. ska inte prata om bilresan dit. Var helt slut... att resa med barn ar ingen lek. Saa jobbigt tack gode gud att det ar over! Men nar vi val framme kande jag mig inte sa i borjan.. kande mig helt obekvam. Kanndes som dem var helt dommande.. men over jag hade fatt sova ut kanndes de lite battre. Men om jag far valja akter jag garna inte dit igen! Vi var pa en utflyckt i sjalva "city" jatte fint faktiskt.. aven ifall jag inte han se sa mkt.. sa det riktigt fint ut. Maste aka dit snart igen! Ska satta in lite bilder lite senare :) Pa vagen hem sen pa kvallen var det mycket skonare for da sov bada barnen :) hehe

Meen nu ska jag ocksa ivag till min stora sang :) men sleep tight :) pusspuss (L)

RSS 2.0