Au Pair School..

Ja.. nu ar jag har. Kanns helt skumt, kan inte riktigt forsta. Kanns liksom som man ar pa ett kollo liksom.. huem ja typ. Umgas ju mest med svenskarna.. hittat ett par trevliga tjejer! Meen har ar ortoligt manga tyskar, det bara kryllar av dem. Ush ja.. o de spraaket ar ju sa fint! Vi har typ letioner 8 am -8 pm.. det riktigt dodar! Meen det ar ju bara nagon dag till, sen ska jag traffa familjen :) ska bli valdigt kul med nervost samtidigt... vet inte riktigt hur jag ska bete mig.. Men det loser ju sig :) Oh.. just de, fick varldens gulligaste suprise idag.. En au pair ledare eller vad man ska kalla de.. kom in pa lektionen och sa att jag skulle folja med, dem hade en suprise, blev helt chockad.. tankte liksom vad ar nu detta!? Sa kommer jag in.. sa ger dem mig varsta blommerna, inte var det en liten bukett. Ska fota lite senare.. jatte fin! haha saklart gula rosor med ett bla rosett pa hehe :)  Verkligen jatte gulligt!!

Far fortsatta skriva imorgon.. for nu stanger tydligen salen. Meen allt ar bra, kan riktigt inte forsta att jag har.\
Haha ps. delar rum med en tysk och en rysk haha ouja.. dem ar ju saa bra pa engelska! ds.

Skoot om er! miss you!!

Nu känns det..

Ja.. nu är det typ bara en dag kvar i Sverige, det är sjukt så fort det har gått! Nu börjar det verkligen kännas som man ska åka.. och jag är nervös! Asså det ska ju bli rikigt skoj att komma iväg, meen på ett sätt vill man bara stanna hemma.. det är ju här man har alla sina nära och kära. Kommer verkligen saaakna  alla!!

Grejen med packning var att det var mycket svårare än vad jag trodde! Trodde verkligen att 52 kg liksom, som är max med alla tre väskor skulle vara lungt.. Det är ju endån 52 kg!! Meeen, neej så lätt ska det inte vara. Har ju i och för sig köpt rätt mycket mat till familjen och så.. och muums mina älskade såser! Hur ska man kunna äta utan sås liksom ?!  " Gänget" som var här idag fick hjälpa mig lite, justera om och ta bort lite grejer! Har ju inte fått ner allt ännu i väskorna, men förhoppningsvis ska det gå bra!

Som sagt.. hade middag hemma idag, så vi kunde äta som vi alla älskar och umgås nu innan jag åker. Åt tacos, faktiskt jätte gott plus äppelkaka med vaniljvisp, riiktigt mumsigt :) Oh fick jättegulliiga presenter också, en ram på med ett förstorat foto på mig, zina och bebo. Ska verkligen hänga upp de i mitt blivande rum! seen min älskade pojkvän Taragona, och en dagbok:) Fick även en jätte bra bok med olika sysselsättningar med barn, lekar och kakor o sånger och sånt! Får inte glömma armbandet, med ett hjärta på :)

Lova kunde tyvärr inte komm idag.. så henne träffade jag över lunch igår innan jag skulle till frisören! Såå söt, fick ett hjärta som berlock som jag ska hänga i mitt armband, som jag verkligen måste köpa!

Kommer verkligen saka alla mina vänner :( Och mammsen och pappsen.. ush ja.. får väl se hur det kommer och gå. En fördel att jag kommer vara närmare mina syskon.. Agge och Elvira :) De bor ju i Las vegas så det tar väl ungefär 1-2 timmar med flyget från där jag ska bosätta mig. Ska försöka hälsa på dem så fort som möjligt!!

Ja.. nu är klockan 03.17.. är ju trött men inte så lätt för att somna. So fort man lägger sig så kommer alla sjuka tankar upp om hur det kommer bli. Hehe försöker motstå men inte så lätt :(

Föresten köpte kameran idag :) Måste ju börja foto a grejer nu :D


image3
Måste verkligen försöka sova nu.. Puss och kram!

4 dagar kvar!

Ja.. har precis kommit hem från jobbet, sista dagen på dagiset.. sagt hejdå till alla barnen och "fröknar " :P Nu är det hela 4 dagar kvar.. men igentligen bara 3 om man tänker efter, om, man inte räknar med idag :P.. åker ju på Måndag morgon! Fredag, Lördag & Söndag.. Ush ja, det går för foort!

Idag ska jag till pappsen och fira min födelsedag innan jag åker. Tårta och grejer.. mumms :) Så tänkte jag ge julklappar i och med jag inte kommer vara här... Kommer ju inte ha någon riktig födelsdag detta året, inte för jag kanske brukar värsta ha det.. men americaner öppnar ju sina  paket den 25:e så nu kommer det nog kännas ännu mindre än vad de brukar.. Sen ska jag till zina.. hon frågade ifall jag kunde färga hennes hår, kanske blir lilla bozena på köpet med innan jag sticker :P Hehe men fårstår inte riktigt varför jaag gör det, när zina lika bra kan göra de! hehe Kommer faktiskt känns väldigt skumt att inte kunna komma hem till zina länge.. är ju där typ varje dag, mitt andra hem :) Bara sitta och umgås och göra ingenting! Meen, man måste ju prova på nya grejer och se andra delar än denna lilla hålan, Landskrona :P

Kom ju på igår kväll att jag mååste ju verkligen köpa en kamera! Tittade på två stycken.. men tror nästan det blir en nikon! Verkar vara en bra kamera till ett bra pris :)

image3Fin?

Nu ska jag iväg o pyssla med julkalendrarna jag har köpt till barnen :) Hoppas dem kommer tycka om de!
Puss puss..


Huem..

Ja.. då var det dags att skaffa blogg tydligen... Trodde dock aldrig att jag skulle göra det, men i och med jag ska åka som au pair blir de väl en bra greej :) Nu är det bara de att man ska förstå sig på det också... men det kommer väl med tiden, förhoppningsvis ?!

Som sagt..  på Måndag gäller det. Just nu känner jag mig inte alls nevös.. men det kommer liksom fram och till. Känner nog mig mer stressad. Så mycket som ska packas ner, o så lite plats! Man får liksom ha 23 kg i en väska.. och man får då bara ha två. Meen kanske lika bra de.. ska ju vara där i ett år, så ifall man glömmer något kan man bara köpa det  där eller be mammsen skicka de :)

Min familj verkar vara världens gulligaste! Pratade nyss med min "värdmamma" och hon är såå himla sööt! Vill bara åka dit och träffa hela familjen nuu på ett sätt!! Och pojkarna Cole och Chase som jag ska ta hand om är 3,5 år och nästan 8. Ska bli väldigt intressant och spännade att komma iväg och testa på något nyss men samtidigt lite trååkigt att lämna alla sina vänner och familj här hemma. Kommer sakna er såå! Men förhoppningsvis kommer ni och hälsar på medans jag är iväg :)

Meen nu ska jag iväg och packa lite till!
Puss & kram


RSS 2.0