Gossip girl

Tjoho!

Har previs ätit middag, bleb entrecoe med pommes o bearne :D mumsigt.. men hade inte suttit fel med någon chokladbit nu.. Men har ju inget hemma.. :/

annars har det inte hänt mycket idag, kollade på ensam hemma innan =) Klassiker! haha
och nu kollar jag lite på one three hill! och snart är det gossip girls :D Yeeey :D Love it!!

Mår faktiskt lite bättre, hoppas det släpper helt till imorgon.. får väl se. Blev ingen julskyltning :( Men får väl bli julmys någon annan dag :)



puss&kram


Sunday

Heejsan!

ja då var det redan söndag igen.. och jobb imorgon :/ Har inte skrivit på hela helgen för jag har varit hos Sara. Det är något med hennes dator och publishme som inte funkar så allt hänger sig :S Åkte dit i fredas kväll då vi åkte in til Malmö o fika :) var verkligen jätte länge sen jag var "ute" och såg lite folk.. känns som jag bara jobbar och är hemma nu förtiden.

Under natten till lördag vaknade jag ett antal gånger.. fick någon konstig verk i magen, vet inte alls vad det är.. men hade det hela dagen och tydligen nu också :S Jätte jobbigt verkligen.. Låg verkligen i sängen hela dagen igår, känner verkligen hur jag börjar bli och är verkligen inte alls sugen :(

Idag är det ju första advent och det är julskyltning i stan :D Ohh såå  mysigt verkligen! Hade verkligen velat gå men känns inte bra med denna magen, så får vänta och se till lite senare...

Nu ska jag se om det finns någon mysig julfilm man kan se på..

xoxo

Trööttis..

Hejsan!

Just nu håller jag på att städa.. tar verkligen mkt längre tid än vad man tror. men orkar verkligen inte satsa mer.. utan håller bara på med tvätten just nu. Lite jobbigt eftersom.. man kan inte torktumla och tvätta på samma gång utan kan bara göra en grej i taget.. och blir lite segare just då :/ Annars går strömmen o det är jag verkligen inte sugen på, för jag tror inte jag vet hur man sätter på den igen?!

Annars har det bara varit jobb.. hehe zina kom förbi en liten stund tididare.. skulle hämta lite grejer :P  ush ja.. jobb imorgon också är så himla trött.. men aja what to do..

Nu tänkte jag vila lite innan tvätten är klar.
Puss


25 november

Snart är det läggdags..och har precis kommit ur duschen. innan dess var det Ugly betty och DH :D Ohh älskar det! Idag är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller år.. känner lite panik. Snart 21 år.. och åren bara rinner förbi. Måste verkligen ta tag i detta..

Inte alls sugen på att jobba, men ska ju upp lite efter 5 så måste ju verkligen :( Skitjobbigt att känna sån press på att gå och lägga sig när man bara vill vara uppe..
slutar 2 imorgon med, vet inte kanske åker o solar handlar lite mat.. o sen är det verkligen storstädning! haha mamma är ju väldigt speciell när det gäller städning :P hehe
ska bli skoj o se vad vad hon har handlat med sig :D



sov sött allihopa :)


OHHH

Nej men va fan är detta? slutade tidigt.. och tänkte att det skulle va skönt, men ack nej vad händer på vägen hem?! Polisen kallar in mig o jag får böter!! Precis vad jag var sugen på.. jag som hade en fucking buss framför mig hela vägen.. o sen typ precis utanför hemmet tar polisen mig för 7 fattiga km.. Man får ju faktiskt flipp.
Inte alls sugen på att betala dem 1500 kr.. kunde göra annat skoj för dem, men ajaa.. lite sent nu kanske. Första gången jag blir stoppad faktiskt.. förutom mina olyckor i usa då :/ Diggar ju inte polisen känner jag just nu!!!

ahh nu ska jag ta o äta något.

Pusshej!


...

Ush ja. Då har man ätiti och klockan börja närma sig sju.. Känner stess för jag "borde" gå o lägga mig tidigt i och med jag ska upp vid fem, men samtidigt himla rastlös för vad ska man nu göra?
Känner mig verkligen såhär idag..


Måndag.

Ja det var det ny vecka igen.. tiden bara rinner iväg. Kom nyss hem från jobbet.. jobbade bara 5 h idag så det var skönt.. alltid lite jobbigare efter helgen. Igar var jag hemma med Zina hela dan typ, gjorde inget vettigt förutom städade o lite så. Känns verkligen som det aldrig som det tar slut.. bara städar o städar!

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad som händer.. funderar på att ta ett långt bad och ta det lungt. Börjar kl 6 imorgon :( Och på onsdag med.. inte alls kul, men jobb som jobb..

Återkommer senare kanske.

XoXo

Jajamensan va..

Jaa då har man ätit färdigt och kl börja närma sig nio.. vet inte om det blir någon film än.. men förhoppningvis kommer det någon bra på tv snart :)

  Zina i köket när hon mixtrar med wooken :)

 Efter maten passade vi på att ta en latte!

 Därefter blev det mys i vardasrummet :)

Medan vi satt där o kollade på tv lite.. så försvann zina.. jag blev lite fundersam coh undrade vart Zina hade tagit vägen..
helt chockat ser jag zina ligga i köket o träna :O



Ja där ser ni zina! Med bostongruka i ena handen.. och annanasskivor i andra :P Vilken workout!! :D Hon kände väl sig lite skylldig efter all mat hon hade ätit under kvällen..  haha :)

ja där ser ni vilken spännande kväll detta har varit :D Det är mkt möjligt att uppföljning kommer senare :)

XoXo Tallan

Sjukt skön låt :D



Wookat :)

Idag har vi inte gjort mycket alls.. vaknade efter 12.. så hela dagen har gått så fort. Igår blev det att vi kollade på någon svensk film, Paradiset.. helt ok faktiskt. Så det blev inte att vi la oss förrän efter 3..

Nu håller Zina på i köket som vanligt och förbereder för middagen.. idag blir de Wookade nudlar och grönsaker med strimlat kött :) Himla gott faktiskt.. sen blir det de gammla vanliga med en massa gottis o film :)

Haha vi försökte på oss att sätta eld i den öppnaspisen.. efter lite tid började veden brinna :) Men vi får se hur länge det varar nu :P Ohh o jag som precis hade gjort frans manikyr som blev helt förstord :(



Lånad bild.. men det är ju så himla mysigt  :) och det är inte ofta jag "hänger" i vårat vardagsrum.. så får passa på nu när mamma o chrille är borta :)

Ute :)

Middan blev jättegod :) Sen jag o zina ut o tog lite foton i snön.. haha hitta en stenålders kamera, hade blixt iaf.. men dock inte så bra annars :P

 

 

Nu börjar Bring it on: All or nothing.. inte sett den, får väl se vad det är för någon ;)

Hihi :)

ohhh så mysigt det är :D värsta snön ute nu!! Ser verkligen såå mysigt ut.. Va nyss på Center syd med Zina lite, köpte 2 mjukisdresser och en mössa o halsduk :) En illröd mjuiks o en grå :) De är verkligen så sköna.. köpte en marinblå förra hlegn och trivs jätte bra i den :) Zina köpte en turkos och likdan mössa o halsduk men i svart hihi

 

hihi så härligt!! Kollade på kameror innan.. måste ju verkligen köpa mig en nu snart :(

Just nu håller vi på att laga klyftpotis med entrecue o bearnesås :D Åt precis vitlösbaugette till förrätt o sen blir det chips o dippa o choklad!! Mums..

Anus o bebo kanske kommer förbi senare.. kollar film eller ngt :P

puss så länge!

Coca cola :)

Sitter hära o kollar på tv lite..  och nyss kom coca colas julreklam :) Vet inte.. men har alltid tyckt om den.. den är så mysig på något sett och man blir så glad :)

Här är en av de äldre..


ohh :D Dags för VBÅ sen återgå till städningen..

puss&kram

Snö!

Oj, ja men nu har jag vaknat och blev lite chockad. det snöar? haha sjukt :) Jaa.. då är vintern hära.Haha snöar faktiskt rätt mycket.. haha tycker det är sjukt... ohh, snö kan vara så mysigt :) Verkligen! men tyvärr stannar den aldrig hära utan det blir alltid slask.. o så :/

Dags för kaffe :) puss


!

Jag & Cole redo för att åka pulka :)

Dr 90210

Nu sitter jag höra o tittar på Dr 90210.. som jag gör typ varje dag :P Diggar verkligen det.. tyvärr har man ju nästan sett alla avsnitten. Tycker det är intressant o se vad folk vill förändra o se hur det blir :) Om jag någon gång skulle fö för mig att vilja genomgå en skönhetsoperation hade jag lätt velat göra det hos Dr Rey :D Tycker han är en av de bästa.. och han är så stilig!

Nu var pausen slut.. men aja sov sött allihopa!


Torsdag

Oj.. då råkade man somna efter jobbbet.. Vaknade en liten stund sen av att sara ringde. Är verkligen såå trött :/ Det var verkligen jätte mycket att göra på jibbet idag, vi var bara 2 personal på 13 småbarn.. när man minst är 3 annars. Men det gick väl ändån. Efter jobbet körde jag en snabb sväng o köpte lite mat.. sjukt så dyrt det är, men man måste ju äta :)

Jag tänkte att jag skulle vara hemma imorgon.. känner verkligen ingen ork, så det får bli en lång helg istället. Zina pratade om att vi finmiddag imorgon eller äta ute, vet inte riktigt vad hon hade tänkt men det blir säkert bra :) Pratar med sara för tillfället o hon klagar om att hennes kladdekaka blivit för torr.. man blir ju nästan lite sugen på att göra en smet o bara äta. men tycker det har blivit lite väl ofta nu :P

Nu är de dags o plocka undan lite o sen se om de finns något på tv..

Jajamensan

Idag har det inte hänt mycket.. var på jobbet innan, var lite kris med lite peronal.. så zina fick dyka in o hjälpa mig. Zina sov som sagt över..så lite förberdd var hon. Just nu är jag verkligen inte på att göra någonting alls, ingen lust alls.. men vet inte ifall de bästa hade varit ifall jag hade varit helt ensam.. så endån skönt att hon har varit hära dem senaste dagrna.

Man pallar ju verkligen inte satsa om att allt känns underbart när det verkligen inte känns så. Hade på ett sätt bara vara skönt o vara hemma, men när man är på jobbet får man på ett sätt en paus från sig eget sinne, har så mycket annat skit att tänka på.. men så fort man sätter sig i bilen på väg hem känns de som allt smäller igen.

Imorgon är det ju onsdag.. alltså 1 vecka o 1 dag tills mamma och chrille kommer hem. Ska bli himla skönt på ett sätt.. men ändån skönt att vara "ensam" hemma. Man gör när o vad man vill när det själv passar en.

Aja.. nu ska jag väl fortsätta på 2 and a half men.

Sov gott!


Hm..


Fick bli med webcamen, man ser ju inte riktigt men på ett ungefär.
Haha härlig bild...


Måndag.

Jaa då var det ny vecka igen, ny vecka nytt liv? nej jag vet inte asså.
Tog ledigt från jobbet idag, tur det för jag hade verkligen ingen lust alls. Har haft väldigt märkliga drömmar på senaste. Inte alls häärligt :( Man underar ju om de har någon betydelse?

I fredags färgade jag och klippte mitt hår,trivs faktiskt i det :) Känns väldigt kort bara.. klippte nog av iaf 7 cm, hade ju väldigt slitet hår.. så det känns friskt nu iaf :) Och plus tyckte det passar att ha mörkare hår nu vintern närmare sig.

Ihelgen har jag bara varit hemma med Sara o Zina, har verkligen inte varit på humör så det passade bra att bara sitta hemma. Ibland känns det verkligen att man inte förstår sig på någonting..och frågan är om man då kommer göra det senare eller om det alltid kommer känns såhär.

Zina var nyss förbli en liten sväng, på väg från skolan. Och snart ska jag iväg och äta middag med pappsen. Senare blir det en fika med tjejerna :)

Får se om jag skirver något lite senare, och kanske lägger in en bild på håret. Inte så lätt när man har tappat bort sin kamera :(

En superhärlig låt med Chris brown iaf..



/ Natalia

I Don't Wanna Miss A Thing


HÄÄÄÄÄÄÄRLIGT


Lördag :)

Igår var det bara myspys, jag zina och anus var hemma hära och kollade på skräckisar med en massa gott!! Kolade först på filmen Gravedanceras, som faktiskt va riktigt läskig.. hehe vi satt där 3 st och riktigt mosade varandra :) haha.. o sen fter kollade vi en film som hette Pulse, men den var inte alls lika bra. Lite skum film faktiskt.

Idag händer de inte mycket.. zina sitter just nu och försöker plugga i köket medan jag håller på att städa lite och kollar lite på pearl harbor.. ush såå bra den är och sorlig :(

zina ska snart laga mat :D Tror det blir någon slags kycklinggryta med ris :D hopppas på att det blir gott! Sen vet jag inte om vi ska kolla på någon skräckis till ikväll.. har fortfarnde kvar Signs, står att den var 1a på biotoppen.. så förhoppningvis är den bra :D Lär väl se..

Aja men nu ska jag förtsätta kolla lite på filmen o städa lite :)

Puss&kram


Ohh :/

Hejsan!

Kom hem en liten stund sen.. slutade tidigt idag så det var skönt :) Ohh verkar fått tillbaka min hosta nu igen, har riktigt ont i halsen.. är så jävla trött på detta nu asså:S slutade ta min hostmedicin 2 dagar sen men självklart ska inte detta elendet försvinna :(  Men ska till doktorn imorgon ångende min fot, så kanske kan ta prover på halsen igen.. känns ju som man har blivit stammis på vårdcentralen..

Igår var det jobb bara, sen tränade jag en stund med zina. Men ush asså det är ju så jobbigt och tråkigt.. man bara står dår på en maskin och svettas och kommer ingen vart. ush så tråkigt :( Sen lite senare blev det en fika med tjejerna :) Mysigt!

Sen när jag kom hem i går kväll.. satt jag och snacka i telefon med Lova lite, så fick jag för mig någon försöka öppna ytterdörren, ohh jag blev så rädd. verkligen!! Mitt hjärna dunkade typ i 1000.. o sen hela kvällen fick jag för mig att jag hörde folk smyga i huset :/ inte alls kul att vara själv i såna situationer.. men sen somna jag o nu känns de bättre :D

men nu ska jag försätta kolla på tv lite.
puss&kram

Tisdag!

Hejsan.

Då har man nyss kommit hem från jobbet.. var helt ok faktiskt. Lite tråkigt att de är så ruggigt väder.. typ duggat hela dagen.. och helt grått ute. Nu har mammsen och chrile åkt.. de åkte redan 6 i morse, och de var värsta paniken för nycklarna var borta.. men de hitta de tillslut. De hade råkat packa ner de i en av resväskorna haha. Menmen.. känns lite tomt o tråkigt i huset nu.. sköönt med tomt.


Nu tänkte jag kolla lite tv, sen vet jag inte riktigt vad som händer.. känner inte riktigt för att vara ensam. Men får se :)

Puss så länge!


Michelle :D

Hihi kollade nyss min mejl, och jag hade fått foton av Elle :)

Det var ju Halloween, och till och med Michella var utklädd o inte jag ;)

Kolla in denna söta nyckelpiga!


Usa :)

Jaa då sitter man här igen.. Och mamma och chrille packar för fullt, ohh och ju mer de packar ju mer sugen blir man på att följa med, känner att jag verkligen hade behövt de.. menmen.. det är väl bara att jobba på så länge, och vänta tills man blir 21 :)
Ohh och familjen bara, världens underbaraste familj.. ohh de var verkligen speciella <3

Hihi lite foton på pojkarna (L)



OHH.. Umgicks ju mest med cole.. så klart jag saknar honom sooom bara den! Min lilla cuddlebuddy juu!
Önska bara jag kunde ta hit honom :D hihi lite tomt i huset utan  livliga barn 24/7


Skön låt :)


Måndag!

Heejsan hoppsan :)

Ja då har man nyss vaknat. Sovit rätt så gott faktikst...  Har inte skrivit på ett tag ju, men efter alla bloggar jag har läst i helgen blev man lite sugen själv.  Ihelgen har det inte hänt mycket faktiskt.. har varit hos Sara hela helgen. Vi har inte alls gjort mycket.. mest legat o softat och kollat på skräckfilmer :) Ush.. så rädd man blir, måste ju hålla jönsson i handen då ;) annars var vi bara i malmö en sväng igår.. köpte lite grejer till mamma i och med hon åker till Las vegas imorgon :(
Ohhh.... jag är så avundsjuk :/ Vill verkligen också med.. men måste ju jobba :( Oh!!!! Saknar faktiskt usa himla mycket... och känns ju mer tiden går.. saknar jag det mer :( Men ska iaf dit en sväng i mars.. så får hoppas de går fort :D

Idag är jag ledig iaf.. så ska städa o passa på att umgås med mammsen innan hon åker :) hihi
kollat lite på dessa ugg skor...



och funderar på att beställa dem.. men ha ju redan ett par från mamma, och ett par likande från topshop.
Men dem är ju så himla mysiga.. och de från mamma tänkte jag nog ha på dagis bara.

meen.. nu ska jag återgå till städandet!

puss så länge!


RSS 2.0