Tjohoo :)

Hello..

Har precis ätit middag, blev kycklinggryta med ris :) Kamilla är hära.. har klippt hennes år o färgat hennes ögonbryn! Hihi så läcker hon blev ;) Ska snart in i duschen.. och sen blir det fika med tjejerna!

Några bilder sen den 25:e



Jag och Milizz ;)



Sara & Funny :)



:)

Nu ska jag försöka fixa mig lite.. pusspuss!


Datum?!

Hejsan!

Nu när det är julledigt tycker jag det är väldigt svårt att hålla reda på vad det är för dag. Fick riktigt tänka efter, men tillslut kolla upp att det var Måndag idag, 29:de till ochmed...Julen har varit mysigt, riktigt skönt att vara ledig.. men tyvärr har det inte riktigt varit någon julstämmning.. och nu är den redan över?! På min födelsedag hade vi först middag här hemma.. och sen var vi ute i Landskrona en sväng. Faktiskt trevlig :) sågnyss att Kamilla hade tagit några bilder.. så det kommer några snart :)

Igår var jag i Malmö med Sara.. köpte jätte fin jacka!! Diggar den som fan och fick jätte bra pris tyckte jag :D  Bild kommer sen hihi :) Anars hitta jag inget  spec.. ett par skor o lite så men vet inte riktigt ifall jag ska behålla de. Sen satt jag o sara hemma hos henne och krängde lite.

ush vakande med huvudvärk och den har fortfarande inte försvunnit :/ men snart är det middag..en av mina favoriträtter ;) yeey!  Får se vad som händer senare..

Puss så länge :)



2 dagar kvar! hihi ♥

Julafton

Heej allihopa!!

idag har det varit en underbar dag faktiskt.. helt härlig. hehe har dock ätiti lite för mycket.. men vem gör inte det på julafton? haha jag som inte ens tycker om julbord... men finns ju massa annat gott :)

Först var vi på kyrkogården.. lämna blomma o ljus hos morfar.. sen körde vi iväg till hässleholm. Det var jag som var förare idag faktiskt.. tänkte vara lite snäll och låta mammsen och chrille få dricka lite julsnaps idag hihi
Knasigt nog blev det inte någon Kalle anka för min del.. när vi kom fram satt lisa och ingrid o kolla på filmen Mamma mia.. så jag joinade dem med att kolla färdigt på den :D hihi himla bra juu!! o sen var det massa med mat o därefter julklappar :D hihi fick lite av allt möjligt som man behöver!
Kom hem vid 12 tiden.. o sen dess har mammsen jag och chrille tagit några drinkar och pratat lite :P Tekniskt sätt är det ju faktiskt min födelsedag.. woohoo 21 år :P hehe men känns ju inte så stort att fira det längre.. mer eller mindra en vanlig dag som alla andra plus att den/min går ihop med julafton.. så

Nu ska jag bege mig till sängen iallafall och får hoppas på en lika underbar dag imorgon med :)

puss&kram

God jul!!


yeey :)

Hejhopp!

Hoppas allt är bra med er. Själv så är man på strålande humör idag. Vet inte rikigt vad det är.. men känner mig helt utvilad och sista dagen på jobbet, Så nu är man ledig till den 7 jan. Ohh.. ska bli såå skönt.. men samtidigt känns det lite knas. hihi bara två dagar kvar till julafton o sen birthday.. o sen är det ju nyår också:)

Fick lönen också.. härligt!! Men blir väl att spara de mesta till usa,, försöka iaf ;)
Nu tänkte jag äta middag o sen blir de väl fika med tjejerna :)
Blev ju aldrig fika igår.. stannade hos kamilla efter kyrkan satt där o pratade en mamma o kollade på heartbreak hotel :P

Men puss så länge!!


SÖNDAG!

Jupp, då var det fjärde advent och endast 3 dagar kvar till julafton. Det har gått sjukt fort faktiskt.. lite skämmade. och bara 4 dagar kvar tills man är 21 :P hehe enda fördelen med att bli 21 är att man kan gå ut i usa :) Ska bli härligt faktiskt..

Igår var jag i Malmö med sara och tog en fika, hehe var ju lite stormigt ute.. men vad gör de när man sitter på ett fik :)
Träffade på Filip, som gick i min klass innan.. haha trevlig kille! Men sjukt såna flipp man kunde få på honom förut.. haha ush ja!! Sen åkte vi hem till sara o åt lite glass o så :) Prtade med Sara lite om usa resan i mars, och hade varit sjuk skoj ifall hon följde med.. bara jobbigt med jobb o så :D Men kan ju hoppas på att de funkar!!! :D

Kom nyss hem, fått lite huvudvärk :/ så ska passa på att vila lite innan jag måste bege mig till kyrkan..



XoxO

yeah!

Jaa då var man klar med städningen! Härligt..
Har precis kollat runt på olika bloggar o såå :) Tänkte se om det finns något roligt på tv. Oc h slå in dem sista julklapparna jag köpt! Idag blir det fläsklfilé och bearne och klyftpotatis mumisgt :D Och sen kanske det blir en fika med Jönsson i malmö..

Imorgon ska jag till kyrkan.. förhoppningvis går allt bra, behöver nämligen intyg i och med jag ska vara gudmor åt denna söta lilla flicka :) Men i och med jag inte är konfermerad i den katoska kyran får vi se vad prästen säger imorgon..
Hoppas på de bästa!



XOXO

Lördag!

Heejsan allihopa :)

Ohh vad skönt det var och för att sova ut idag.. behövde verkligen det. Igår var jag hemma och så bara :) Tyvärr är det nog så att jag har blivit sjuk igen, orkar verkligen inte med detta längre.. blir ju aldrig frisk och går på medicin hela tiden är ju inte bra iheller?!  På måndag är det sista dagen innan "lovet" och sen är jag ledig ända till 7 Januari :D Ohh Ska bli såå sköönt :) Verkligen efterlängtat!! 
Helt sjukt..  nytt år och detta som har gått så fort?  Ända sen jag kom hem från usa känns det som allt har varit så slummigt :S Gått så fort och har verkligen inte direkt hunnit göra någonting alls. Varit mer eller mindre sjuk ända sen september.. efter turkiet, och förhoppningvis blir 2009 ett nytt frisk år :D Med mkt energi!!

hehe pratde faktiskt med Nazif igår, skoj faktiskt! Hehe skönt o höra att allt är bra o såå! Hehe och sen lite senare satt mamma vid datorn.. och hade glömt ta en ner en grupp med bilder, sen ser jag mammsen sitta dära o titta på bilder som hon inte borde...

"Natalia, vad är detta?"
Me- "Ahh inget jag & sara hade lite roligt bara"
"Ni är inte kloka"

Haha faktiskt lite shame, men aja :P



PEACE
♥♥

Jordbävning?!

Ush ja, idag vaknade jag av något riktigt skumt.. hela sängen skakade och riktigt såg och hörde hur bokhyllan brevid skaka och klirra. Först förstod jag inte ifall jag drömmde eller vad det var frågan om.. men sen fatta jag att det var verkligen. Jodbävning i Sverige liksom?! Fatta nada.. när jag märkte att mamma och chrille också gick upp märkte jag att det inte bara var jag som "kännde" det. Och men nyheterna på lite senare.. så säger de att "centrumet" för själva skakningen låg utanför Ystad. ush.. känndes verkligen riktigt skumt :S

"Om dagens jordskalv hade en styrka på 4,7, som inledningsvis angetts, kan det ha varit det största i Sverige sedan 1904"

Men på tal om något annat, är det Titanic på tv..världens underbaraste film! tyvärr måste jag verkligen gå och lägga mig snart, ska upp tidigt och har knappt sovit på 2 dagar. känner mig rikigt sliten! Imorgon är det faktiskt inte jobb.. ska på någon utbildning/kurs inom kommunal.. Hela dagen 8-16,  inte alls sugen.. men lika bra att ha det gjort.
Sen efter blir det malmö, köpa de sista julklapparna och träffa Sara en stund :) Blir väl en fika eller något.



Nu är det dags att göra sig redo för sängen!
Puss&kram Sov sött!

2:a advent!

Heejhopp!

Ja då har hela veckan redan gått.. har inte hunnit skriva riktigt. i torsdags träffade jag Kamilla, hon skulle bara vara hära en dag så vi tog en fika sen gick vi upp till henne och snacka liote. Dära satt jag kamilla malin och hennes mamma och plötsligt var klockan halv två:O ojoj vad tiden gick!! Skulle vara på jobbet 7.15, så det blev inte många timmars sömn.. och sedan efter jobbet i fredag var jag hos pappsen och åt middag :) Mys mys!! Träffade även bebo en liten sväng efter.. o kollade på lite antika foton :P haha :D

Igår var jag barnvakt åt Åsas barn, de skulle iväg och julhandla så jag passade Molly lite :) Gick jätte bra... spelade lite kort kolla film och åt o såå:) Helt annan stämmning än dagis :P hehe så skönt!! Sen var jag bara hemma under kvällen och kollade film och så, blev rätt sent så vaknade inte förrän efter 12,

Hade tänkt mig att åka någonstans.. men det fick bli städning och tvätt istället :/ Kanske blir en fika ikväll i stället :D Nu är det bara lite mer än 2 veckor tills jul :D Ush vad jag börjar känna mig gammal.. haha.. vill stanna på 20 ett år till :)


xoxo

 

Skön låt:)

ONSDAG

Tjohoo!

Idag har det varit som vanligt.. faktiskt soft på jobbet idag :) Slutade vid halv fyra och skulle igentligen träffa Lova, men blev avbokat.. så vi får ta de en annan dag. Ett år sen vi träffdes juu!
Har fortfrande inte fixat däcken på bilen.. så mamma har varit bussig och kört o hämtat mig på jobbet nu hela veckan, men förhoppningvis blir det av imorgon!

Fick min remiss idag angående min fot, blev helt chockad.. verkligen!! och i remissen står det så att "beräknas ske om cirka 7 månader" Hallå?! va fan är det liksom?! Måste verkligen ringa o fråga om det var ett skämt eller ngt för det verkar ju inte verkligt.. sjukt asså.

Snart tänkte jag titta på greys anatomy, faktiskt börjart digga de :) men innan dess måste jag plocka undan lite i rummet innan mamma honner få riktiga spel.. och ta en dusch!

ohh fick bilder på michella igår! Såå söt!!



Titta så underbar :) ♥


Sex&theCity

Tjoohoo!

Idag var det jobb som vanligt.. började kl 8 till halv 6 :( lite dryg dag.. hela dan liksom..
menmen, sen jag kom hem har det inte hänt mycket.. kollat på tv och lite så. Känner mig fortfarande inte helt frisk och riktigt känner hur en förskylning med hosta börjar närma sig. Förhoppningvis blir det inte som sist iaf.. ush ja.

Just nu håller jag på att kolla på de allra äldsta avsnitten av 6&theCity :D haha sjukt o se nu.. ser så b ut, särskiilt när carrie pratar mot kameran?! haha :D menmen diggar de ändå:D

Nu är det dags att ätervända till tvn.. pausen är nog slut närsom.. och mina nötter väntar på mig! :)
Har liiiite sovmorgon imorgon, behöver inte gå upp förrän 8 yeeey!

sweet dreams :)

RSS 2.0