Söndag..

Har precis blivit klar med allting.. och tänkte snart köra iväg till Burlövs center. Sara slutar ju inte förrän 5, så vill inte vara där för tidigt.. pallar inte vänta plus att det tar ju faktiskt inte så lång tid när man ska kolla läget i affärerna snabbt.

Sen blir det att laga middag, det blir fläskfile, kyftpotatis och bea som står på menyn idag plus lite gottis efter :D haha vi ska ju spela bingo sen, så ni får ju hålla tummarna att man vinner något :D

Jag har ju faktiskt vunnit två veckor i rad nu, haha även om det inte är stora vinster är det alltid ngt :) Men ikväll är det jackpot special med extra vinster :D

Yup.. så vart det söndag, jobb imorgon.. man är ju inte sugen precis då helgen bara flyyger iväg. Men det gör den väl för alla..

Men ni får ha en trevlig söndag!

puss

Vegas :)

Godmorgon!

Vaknade en liten stund sen.. men har inte alls sovit bra faktiskt. Blev inte läggdags förrän vid halv tre på natten, och när jag väl stängde av tvn.. kunde jag inte somna :/ menmen.

Sitter och kollar på bilder på facebook, då jag och sara var Vegas sist.. hihi kommmer nog bli lite tjatigt här i bloggen om just detta. Men ser verkligen fram imot det såå mycket och det ska bli så kul att träffa mina syskon plus den min nya lilla systerdotter som jag inte ens träffa än... men snart så!









hihi neej men nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen tänkte jag plocka undan lite och fixa lite. Tänkte ta en lite sväng på burlöv lite senare.. se om jag kan hitta något till lilla mimi och meme :)

Ha det så bra så länge! XO





Oj!

Ja då vart det redan slut och inte är man trött! Inget skoj på tv är där inte iheller..

Här kommer en skön låt iaf (:


Heelg!

Haha ja då sitter man här och skriver igen! Det var ju ett tag sen faktiskt, men hade inget mer att läsa så tänkte passa på att skriva lite själv :)

Är hemma hos Sara, men lilla tösen har redan somnat och lämnat mig hära heelt själv sittandes i soffan. Kollar på Criminal Minds för tillfället... ohh diggar det sten mycket :) Tänkte att jag också skulle dra mig till sängen efter det men känner mig inte alls trött.

Vi har faktiskt varit duktiga och varit ute och gått en runda! Hela 45 min tog det, och var riktigt skönt :) Och förhoppningsvis kan man fortsätta med det bara snön håller sig borta!

Här kommer några bilder någon vecka sen då jag Zina, och Sara var på Babel :)







hihi och nu är det inte långt kvar tills vi tre åker till Vegas :D Ohhh ska bli så härligt.. vill bara boka allt NU så det blir gjort. Men blir flyget först iaf... nästa vecka förhoppningvis!

Men nu är pausen slut, men hoppas ni festar för fullt eller sover så gott :)

Puss


RSS 2.0