Söndag!

Helloo!

Ihelgen har det inte hänt mycket, blev ingen sthlm för min del.. man får ju spel asså. Menmen.. i fredags v ar vi hemma hos bebo och kolla film och snacka skit bara :) Sen igår var jag hemma hela dagen, städade faktiskt bilen.. det behövdes! Sen kom zina förbi.. Mamma och chrille åkte ju till Sthlm igår.. det var på någon show och så, sen imorgon ska de fixa med visum och i och med de ska köpa hus nu förhoppningsvis i novmber när de åker till vegas :)

Jag och zina kollade på Diry dancing.. klassiker :) och åt chips med dippa :) yummie.. meeen det har ju blivit lite mycket sånt på senaste.. får ta och skärpa mig med det! Och just nu sitter jag och lyssnar på Turkie låtar, man mår ju fett dåligt.. vill ju bara tillbaka och festa som aldrig förr :) Men nästa semster får man faktiskt ta tag och sola lite.. för man är ju sten vit nu och det är ju inte så skoj.. hehe.



Inte sliten eller så ;)



Murat och Nazif :)

Haha dödning på ELVIS :D kordon bar.. haha säger bara ohh lucky lucky.. ill do it like truck :D

Nu ska jag ta och äta lite.. sen blir det att åka till pappsen :)

Puss&kram

Tjoohoo!

Ja så var det fredag! Så skönt med helg.. har jobbat hela veckan utom onsdags.. var i malmö med tjejerna. köpte ett par jätteee fina skor, röda såna slike med en en blomma där fram.. men klacken är ju rätt hög... så jag blir ju typ 185  cm hög.. kanke är lite väl. man vill ju inte vara jätte, men de  är ju såå fina! Annars har det inte hänt så mycket.. bara lite tråkigheter, men vi får se hur det går med det.. Hoppas verkligen på det bästa! ikväll blir det nog bara mys.. orkar inte göra så mycket. Kanske blir sthlm imorgon :) Annars ska jag bara på kals hos pappa ihelgen!

Pusspuss

Måndag.

Jaa det var det en ny vecka igen, vaknade tidigt imorse för att boka tid på vårdcentralen.. men tror ni jag fick nån? neej! för förstr var det otroliga långa köer sen fanns det inga tider kvar.. nehepp! Ringde till la också men det gick ju inte mycket bättre. Så säger de att man ska åka in på akuten.. nämen hallå? Folk är roliga asså.


Ska snart iväg och träffa zina, sen fixa lite saker sens ka vi på en liten roadtrip :) Ska bli väldigt spännande haha. Eller vad säger du zina :P?

Ihelgen kom mammas kusin från polen.. vet inte exakt hur länge hon ska stanna men alltid trevligt med besök. Men nu ska jag ta mig något att äta, vetifan vad som har hänt men är hungrig hela tiden :S?

Ja nu hände något med texten också och jag har ingen aning hur man får bort det.
Aja.. men vi hörs sen ! Pusspuss (L)


..

Förlåt...


Var inte meningen att det skulle bli såhär.. inte alls! Ibland undrar jag ifall det är lönt att säga sanningen.. men är inte personen som kan ljuga, och tycker varje människa ska stå för sina handlingar även ifall de inte är goda. varje person kan göra misstag.. ingen är perfekt och hela litvet är en bergodalbana..


Skit :(

ush ja då var man hemma igen, riktigt hemskt tycker jag faktiskt :( Mår ju riktigt dåligt..  :/ Man vill ju bara tillbaka, NU!!! Plus att man har blivit riktigt sjuk eller nagot :S  Fått ögoninflamation eller ngt :S och värsta förskylningen & hosta :/  Funderar på att ta mig en titt hos vårdcentralen men man pallar ju inte :( Man får ju bara vänta i hundra år..



Jag Nazif & Sara!

Man mår ju steeen dåligt :(

Dags för att vila lite. PUSS

Jajamensan!

Igar var jag och sara pa en san turkısk natt pa hotellet! Med buffe och sana tursıkasa dansare.. de forsta var ju ınte sa grymma men sen sa kom de en magdansos :D hehe rıktıgt grym! Sen blev det elvıs som vanlıgt :P Hehe jag vet zına, men det ar ju saaa harlıgt dar ju. Det dodar ju!! Skarskıllt nar dem strıppar :D Sa hett!!! Haha Nej men man mar ju dalıgt.. harlıgt att man ar hemma pa torsdag och allt ar som vanlıgt ıgen ı trakıga sverıge!!!  Ush!!  Jajamensan... ohh fortfarnde angest over att alla bılder ar gone :( Men ınget man kan gora at :/ Ajaaaaaaaa!

Nu blır det val en lıten matbıt som vanlıgt sen vıla och party ıgen :D pussssspusss!!!


Angest!

Ja... da ar det bar nagra dagar kvar ush, vıll ju ınte hem! och ıforrıgar nar vı var ute tappa jag bort mın kamera... suger verklıgen. Skıt ı kameran lıksom men alla bılder man har tagıt hara! Mınnen lıksom! Ush.. Undrar ju verklıgen vem som har den.. och grejen var att den att sjalva lınsen gıck sonder typ 1 tımme tıdıgare for jag tappa den ı golvet.. sa man var tvungen att ta ut batterıet o stoppa ın de ıgen varje gang man skulle ta ett foto, men de hade ju de kunnat fıxa ı sverıge.. men vad ska de med en san kamera tıll?! kunde gett mıg mınnet ıallafall..

Assa denna semerstern har rıkıgt dodat, har nog aldrıg haft sa skoj!! rıktıgt dodat.. och elvısklubben som vı kallar de :D DODAR!!! Ja vad ska man saga.. nu ar det ju ramadan ocksa.. sa det ar ju mycket mındre folk ute, men det gor ınte mıg nagot :P Extra place pa dansgolvet :D men klart det fınns nackdelar ocksa ;)

Jaa nu ar det nog dags for BK :p haha Jonsson.. do you have problem? haha :D:D Agressıvıtets ganger tusen!

Haha menmen ha det bra och skot om er!!!!!!!!
pusspusss


RSS 2.0