BINGOLOTTO!

Haha sitter med Zina och Bozena och spelar BingoLotto :P haha Håll tummarna... !!!
Än så länge har det inte gått så bra, har bara spelat ettans blingo.. då jag hade ett nummer ifrån 30 000 kr :/ ohh man blir ju så irriterad.. haha men inte gett upp hoppet än!

 

ojoj nu börjar det igen!

Mwah


Helgen!

Tjenna!

Då vart de söndag och tillbaka till jobbet imorgon.. Helgen har jag spenderat hos Sara, då hon flög till Lissabon idag. Lite tråkigt att inte ha henne hemma, men glad för hennes skull :)

Åkte dit redan i fredags då vi bara chilla och kolla film, och igår kom Martina med då de höll på att städa undan överallt :) Kommer sakna min Jönsson!

Idag var det det meningen att jag skulle till pappsen och fira Basias födelsedag, men blev ändrade planer på grund av några tråkigheter :( så åker dit efter jobbet imorgon istället! Isället blir det hem till Zina för lite söndagsmys.. ska passa på och färga hennes utväxt sen blir det väl film och gottis :)

haha och imorgon börjar det igen.. haha hur många gånger har man inte sagt de :O ? Nej men nu är det "allvar" har blivit skrämmande då jag har gått upp sjukt mycke i vikt.. så det är väl verkligen dags att ta tag i detta!



Jag & Sara på the palms :) <3



Vi på Wet republic :D

Dags för tacos!

Ha en bra kväll :)


Ett bra tag sen!

Hejsan hoppsan!

haha nu har jag hittat hit igen, det var ett bra tag sen jag skrev sist men fick ett litet sug igen :)

Vet inte om så mycket har ändras i mitt liv om jag säger så. Sommaren var härlig och nu börjar hösten ta sig.. tiden bara flyger förbi så det gäller att hinna ta vara på den innan det är allt för sent.
Idag har jag bara varit hemma och gjort absolut ingenting... är fortfarnade sjuk, då det gått över en vecka numen är väl på bättringväg. Har som sagt börjat jobba på föskolan så det är väl som alltid dessa nya basiller från alla barn som tar kål på en men får väl hoppas att de försvinner.

Ojsan! Ser att kl närmar sig ett då jag har jobb imorgon så måste väl börja röra mig mot sängen.. dock inte så lätt när man legat där hela dan!



Me in LA  :D Miss it sooo much



Jag och min minsta lilla plutt... önskar verkligen jag kunde vara där med er! <3

Okej natti natti på er, and wish me good luck att jag somnar ikväll!
Förhoppningsvis hör vi snart igen :)

Mwaaaaaaaaaah

RSS 2.0