Filmkväll :)

De blev aldrig någon utgång... utan filmkväll itsället :P Har suttit hära med Martina hela dagen och precis tittat färdigt på Taxi, haha sjukt rolig film :D Och nu så är det Leagelly Blond... :D

hihi satt och pysslade med ett fotoprogram förut..

Såhär blev enda bilden..

                                      

                                       Lite svårt i början, men det kommer väl :)



Nu ska jag förstätta med filmen!!

Puss


090228

Heejhopp!

ja då var det lördag igen :) Skönt att äntligen få sova ut.. utan att vanka till något skrikande alarm. Igår var tjejerna hära.. kollade på filmen Bolt. Ohh så söt den var :) Något jag rekomenderar att se!! Hehe hur gullig som helst :D Mamma och Chrille är i tyskland.. men de kommer hem ikväll. Martina sov över.. och idag har vi inte gjort något vettigat alls. Inte ens ätit frukost än.. eller jo om chips och godis räknas :P Men ska snart ta tag i de :)

Vet inte riktigt vad som händer idag.. lite sugen på att sätta mig någonstans, men alltid mysigt att bara ta det lungt.. får se :) Nu ska jag återgå till att fixa mina naglar :P sen blir det nog spaghetti och köttfärssås :D yummie!

Puss&kram



Titta såå söt :) Hunden bolt..med roliga Missen och hamstern Rhino :P Haha han döda!

Bokat &klart :D

Hihi nu är biljetten till Las vegas bokad, åker den 31 mars och är tillbaka den 24 april :D Så det blir lite mera än 3 v.. ska bli så skönt, verkligen!! Åker samtidigt som mamma och chrille..och förhoppningvis så kommer sara också med ;)
Hade blivit riktigt skoj :D

las-vegas-strip-south.jpg

Ohh, Längtar såå!!

Sov sött alihopa:D

Söndag!

Heej!

ja då var denna vecka också slut.. Har varit en lugn helg.. sällan?! känner att förskylningen är på bättringsväg så förhoppningvis är den borta till nästa helg så man kan hitta på ngt skoj då:)

Idag har jag varit och städat, sen åkte jag till Center syd med martina.. handla en tshirt och kjol på gina :)
Sen har vi bara varit här hemma och tagit det lungt..

Har jobb hela denna vecka så det känns skönt :) Men börjar redan kl / imorgon, så måste bege mig till sängen snart. Ush ush inte lätt att vara en nattmänniska och sen behöva gå upp tidigt på morgonen :P

Men sov sött allihopa :)

Puss&kram


Jobbet!

Tjohoo!

Sorry, har verkligen inte haft någon ork att skriva.. Min förskyldning har inte alls blivit bättre, den var på väg upp.. men sen nu har det blivit värre igen :( Sitter på jobbet nu.. barnen sover och Sandra är på lunch så väntar så jag också kan få gå ut :) Har stängning idag så känns lite drygt, menmen bara lite mer än 5 timmar till :P hehe
Sorry!! Hörde att både anus och bebo hade blivit sjuka :/ Förlåt om det var mitt fel... mammsen har också blivit sjuk, inte alls meningen ju!!

Fredag imorgon :D Yeey! Tror inte det händer så mycket i helgen faktiskt.. mest ta det lungt :) Måste verkligen till pappsen en sväng också, tiden bara rinner förbi..

Nu är iaf bokat datum på dopet, blir den 19 April :) Ska blir rikigt nice att komma iväg och träffa Nicole, Elle & lilla Michelle :D Plus att de kommer vara varmt där då också.. ohh längtar!! Nu ska jag kolla flygbiljetter.. men skriver lite senare kanske :)


Puss&kram

Tidig dag..

Hej, ja då var man redan hemma från jobbet! Det var faktiskt inte så jobbat att gå upp i morse, konstigt nog. Kunde inte alls somna inatt.. efter jag hade kollat på The holliday, kom jag inte i "tankemood" då jag bara låg och tääänkte.. önskade verkligen man hade en offknapp ibland:P Så ringde sara och pratade ut mig lite.. men det hjälpte faktiskt inte så bra. Så där låg man i sängen och vred sig.. Menmen får hoppas det går bättre ikväll :)

För tilfället sitter jag och äter jordgubbar.. mumsigt :) Det var ett tag sen sist!! Sen vet jag inte riktigt vad som händer.. kanske blir en sväng på CS, eller la :) Zina kommer idag också!! :D



Hola :)

The Holiday!

Ohh så irriterrande! Skev ett långt i nlägg förut..  men ack det försvann. Menmen nu har jag städat klart o allt är gjort.. Just nu sitter jag o kollar på The Holiday.. den är ju så härlig, och Jude Law är ju riktigt dödligt söt i den filmen! Man blir ju lite avis på Cameron..

Ska upp tidigt imorgon., men slutar ifal redan vid 2 så det är iaf skönt.

Sov gott allihopa:)



Städ + Gäster!

Heejhopp!

Gick upp en liten stund sen.. och känner att det är iaf liiite bättre denna morgonen. Hoppas verkligen det förstätter i den riktningen nu! Sitter och dricker min morgon latte/kaffe nu.. och efter det tänkte jag städa färdigt mitt rum. Srn ska vi ha gäster kl 3.. Mamma har gjort riktigt god middag, men förrätten är lite knas.. avokadosoppa?? Har ni hört talas om de?! Hm.. lite knas :) menmen.. Sen får jag inte glömma bort att städa i Häljarp också.. Sen vet jag inte riktigt vad som händer ikväll.. till la en sväng kanske.. hälsa på pappsen kanske :) Får se!



haha ska återgå till städningen nu.. ser dock inte ut som henne på bilden när jag städa, speciellt inte pumps på ;)

Pusspuss


Middag!

Hasr precis blivit färdig och så.. ska alldeles strax köra. Bestämde mig för att följa med.. verkligen drygt att bara sitta hemma hela tiden. Plus tror febern har lagt sig lite :)

Orka inte värsta fixa mig, så blev helt svartklädd idag..tillcohmed uppsatt hår :P



Oh vet precis vad jag ska beställa :D Ska bli så mumsigt!!

Efter det ska jag till anus en sväng och spela lite spel o så:)

Pusspuss! Hoppas ni får en härlig alla hjärtans dag!!

Puss&kram


Alla ♥ dag!

Hejsan!!

Jaa då var det alla hjärtans dag..Vaknade upp i morse helt momgo sjuk.. Ont i hela hela kroppen.. plus min hals och förskyldningen :( Inte läckert alls.. Kände bara för att skjuta ngn :/
Just nu känns det väl lite bätte, men ändån inte..

Ikväll vet jag inte riktigt, blirt  väl middag ute om jag orkar.. Mamma och Chrille skulle ut och äta på Tycho.. hade ju varit gott, men får se.. Annars skulle tjejerna träffas hos anus ikväll... så får se om man har ngn ork :)

Annars har jag bara vilat o tittat på gamla bilder.. Hihi är några sen man var liten :)








XOXO

Fredag den 13:de



Hejhopp!

Ja då var det fredag igen.. och inte bara de.. den 13:de också :P hehe Scary va?! haha neej men tror ju inte riktigt på sånt.. blir som vilken annan fredag som vanligt. Vaknade upp.. och tyvärr kände jag mig inte bättre.. så det blev inte vad jag hoppades på :( Nästan värre..

Är ledig idag också, så nu under dagen ska jag vara hemma bara.. sen vet jag inte vad som händer ikväll, en fika eller film kanske.. Lite tråkigt att bara sitta hemma, man blir så rastlös..

Dem senaste dagarna har jag läst väldigt mycket om de mellan Chris och Rihanna.. och klart det inte är rätt det han har gjort. Plus att jag tror mycket av det som skrivs är överdramiliserats..

Jag hoppas på det bästa iaf  ♥



Bild lånad av wenn.com

Återstå att se vad som händer efter rättegången den 5:e mars..

Nu ska jag se om jag kan få i mig lite frukost...

Puss så länge!

GOSSIP GIRL

Hm... är det någon mer som har missat att det var säsongspremier i söndags av Gossip Girl. Hur kunde jag missa det?! Hade ingen aning.. men Madde som jag går och vaxar mig hos nämde det.. och det hade jag ingen aning om. Ohh diggar ju den serien stenhårt :D Så glöm inte Söndagar kl 19.

Idag har det somsagt inte hänt mycket, var hemma hela dagen och tog det lungt.. men  vid 6ish åkte jag och mammsen till Center syd.. hittade en svart klänning, och en svart tröja på MQ :)

Ska snart gå och lägga mig igen.. ohh vad skönt det hade varit och vakna upp helt frisk imorgon :D Underbart!! Så vi får hoppas på de nu ;)

Sov gott allihopa :)

XoXo


Sjuk!


Idag har det verkligen brutit ut.. ush vaknade med värsta huvudvärken o plus att halsen dödar och att man känner sig helt igen poppad i huvudet.. Ohh det var verkligen tvunget att komma just nu..
Har verkligen lust att åka till sthlm imorgon, men vet inte om det blir av.. inte skoj att åka när man mår såhär..

Ska tillbaka till sängen nu, hoppas på att det blir bättre!!



Puss&kram


Tröttis..




Hejsan!

Idag har det var en full dag.. Först var den en lång dag på jobbet.. som sluta med stress til vaxningen.. ush gjorde lite ont, men blir ju så när man inte vaxats på ett tag. Men så skönt efteråt :) Sen blev det en lång fika med Martinorna på Maddes, och innan jag  pkte hem passade jag på att sola en liten sväng.

Kom hem en liten stund sen och är såå trött.. Kom hem o såg att mamma hade satt in en ny skrivare i rummet :S Hmm känns lite sisådär o ha en feta skivare här.. men man vänjer väl sig :P hehe Var tvungen och testa den så scannade två bilder :)



Hihi jag som liten :P



O sen ett gammalt foto.. Kamilla, Layal,Zina, Jag, Natalia, hmm ja va hette hon under? sen Patricia, daraia och en liten bit av victor :P

Hehe sorry masken.. inte så läcket foto men tror inte det är så många som ser ;) Hoppas det är ok?

Nu ska jag göra lite te sen vidare till sängs.. än så länge har jag inget jobb imorgon, men vet ju aldrig ifall de ringer imorgonbitti. men hade varit skönt o sova ut på ett sätt..

Sov gott allihopa:)

The City!

Heey heey!

Nu är jag hemma.. och ska snart förberda mig för sänngen. Har varit och städat och så, mamma följde med.. för att kolla läget o sen hjälpa till om det är någon dag jag inte kan.

När jag kom hem kollade jag på The City.. det är om Withney från The Hills som har flyttat till New york och hennes liv dära. Hehe alltid kul med såna serier! :)

Man kan se dem på Mtv:s hemsida.. det är på episode 8 nu, men om man har tid över kan ni ju kolla på alla :D hihi



Oh föresten.. börjar nog bli lite sjuk :( Har hostat hela dagen.. Inte alls sugen :( Några tips man kan göra för att förhindra detta?

Nu ska jag dricka te och vara lite social i luren mot sara.. (som hänger o väntar dära) sen är det bedtime!

Xoxo

Jobbet...

Hejsan!

Sitter på jobbet just nu.. Inte så många barn kvar så det är lungt. Har varit ute nästan hela dagen i kylan.. ush ush, detta utomhusdagis, men diggar verkligen peronalen så det är ok :) Gick o la mig redan innan 9 igår..helt sjukt :P Men var stentrött.. och det var faktiskt ok att gå upp imorse (kl 6) i i och med jag öppna. Ska stänga med.. så slutar väl ungefär om en timme.. sen är det hem o äta, vila lite o sen till andra jobbet :/

Blir en lång dag imorgon med.. plus att jag ska vaxa mig :efter :)

puss så länge!

Ohhh chris :/

ojoj... har ni läst om Chris b and rihanna? Han hade tyligen blivit anhållen pga misshandel.. och tydligen hade han då slagit rihanna. Ush ush..!! Inte okej..

Man vet ju aldrig om det bara är media, som tror eller överdriver.. men tydligen hade ingen av dem varit på grammys galan i söndags.




Ush ush, inte alls kul :( Han som är såååå sööt!!

Peace

Tjoho :)

Jaa då var det måndag igen. Och en helt ny vecka inväntar hehe.. Det blev ingen fika igår.. utan jag åkte hem till Martina istället. Vi sätt dära och åt och snacka.. o plötsligt var kl 7 på morgonen. Hörde Martinas syter gå upp.. hon skulle ju till skolan.. och jag visste att det var kört med "sovandet". Fick nog en timmes sömn.. om ens det, sen var vi uppe igen :)

Hehe man har mycket att ta igen när någon varit iväg.. hehe :P Kom hem en liten stund sen, känner mig inte alls trött.. men ser riktigt sliten ut. I veckan är det inte så många planer.. jobb imorgon, från 7 på morgonen till halv sex.. känns lite dryg men behöver ju det. Plus att jag ska städa sen också :/ Menmen vad gör man..

Ska försöka åka upp till stockholm på fredag :) Hade varit skoj.. Är verkligen så trött på skåne!! Ush.. så är det alla hjärtans dag på lördag också, lite deppigt.. :/ Men om jag åker upp skulle jag, Zina &några klasskompisar ut så får hoppas på det :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska försöka lägga mig tidigt iaf.. men känner mig lite rastlös. Kanske blir en sväng till landskrona eller CS..



Hade varit mysigt att ha någon där..

Nu ska jag iaf ringa och boka vaxningstid :)

XoXo

N

Söndag!

Hejsansvejsan :)

Jaa då var det söndag igen, och en ny vecka imorgon!! Än så länge ser det inte ut som jag har jobb imorgon.. man vet ju aldrig ifall de ringer imorgonbitti eller ej. Men vi får hoppas på det.

Det blev aldrig någon utgång igår.. haha tur det, för sars och martins kväll va ju inte så lyckad :P haha awh stackare!!
Så jag bestämde med martina att vi skulle ta en fika.. men väl när jag var i Landskrona så var det något fel med nätet, så det gick varken att ringa eller skicka sms.. så sluta med att jag joina Admira på china palace.. och väl efter ca 2 h fick jag tag i martina så hon kom hon dit.

Sen stack vi alla till hemmakväll, hyrde film.. och massa gott :) Man när vi väl kom hem till admira så var det en massa hack i skivan, ooh så irriterande så kunde inte ens kolla på den. Så vi satt o snackade massa skit o "kollade" på heman.. ush haha så hemsk film!

Inget jag rekomenderar!!

Idag blir det nog bara en fika i stan eller ngt.. Var nyss ute och skulle gå, men träffade på en massa familjer från dagis, och kännde bara jobbighet så blev inte så lång runda.

Ohh satt igår o kolla igenom alla bilder.. tog flera timmar.. ska framkalla en massa så jag kan göra en massa scrapbooks :) Men de tar en sån tid.. men nu ska de äntligen bli av!!



Jag& Zina.. fikar i La :)



I bilen på väg till Malmö :)



hehe sten gammal bild :) Midsommar 06



hihi gänget- lenny innan hbg festivalen :)

puss&kram

Utgång?!

Hejsansvejsan!

Jaa då var det lördag igen.. men känns inte riktigt så. Idag har jag bara tagit det lungt, tvättat och städat och så. Sen var jag o städa på vårdcentralen också.. skönt o ha det gjort faktiskt! Sitter här och funderar på vad man ska göra ikväll.. men kommer nog inte fram till så mycket, ska man ut eller ta det lungt?!
Sara ska ju ut med martina.. men känner ju att det hade varit mysigare att gå på bio eller ngt :/ Hmm.. jaa har lite tid kvar för att bestämma mig :)

Annars i veckan har det bara varit jobb och så, var ledig igår så det var ju skönt.. men hade j behövt jobba faktiskt. Köpte tvä klänningar. Jätte söta!! En aprikos färgad, och en svart/ rosa.. fårt ta och leta upp mammas kamera sneare så jag kan fota dem :)

Ohh.. jätte omständigt att inte ha sin egen.. måste verkligen köpa nu någongång!



Jag & zina innan chris koncert :)



ohh såå söt!!



SEXY ;)

Jaa men nu ska jag.. jaa vet inte riktigt :) Får se..

Men puss så länge!!

Jobbet!

Heejsan!

Ja dfå var man på jobbet.. finns inte så mycket att göra faktiskt. Är bara fem barn kvar som leker så fint själva :) Är rätt så många som är sjuka o lediga..
Ohh och i morse fick jag ju spel, visste inte om att jag skulle jobba.. Men så ringde Monica i morse innan 8 och frågade om jag kunde jobba och komma så fort som möjligt.. ja då gick jag ju upp och fixa mig och så, men precis innan jag skulle gå såg jag att jag hade flera missade samtal..Ja så ringde jag upp och nej.. då skulle inte jobba förrän lunch! Ohh så irriterad jag blev.. hade redan hunnit fixa mig och allt.. kunde ju fått sova ut istället :( Menmen.. 

Ihelgen var jag som sagt hos Lova på tjejmiddag, var jätte trevligt faktiskt :) Ät middag och krängde en massa.. masså sång och charader blev det också. Tack för allt!! Vi gick inte o la oss förrän efter sju på morgonen och vakna innan 11.. så blev inte mycket sömn dära.. Så igår var jag hemma resten av dagen.. och kolla film.

Slutar vid fem tiden.. sen ska jag bara hem och äta middag.. och sen ber det iväg till Landskrona.. en fika med gänget :)

Puss så länge!!

RSS 2.0