Underbar film :)

Ja som sagt var jag och tittade pa Sex &the city filmen igar.. Den var helt underbar :) Ni maste bara se den! Den fick mig bada att skratta och grata som en hast..! Riktigt skon var den :D

Idag blir det goodbye middag hos Genpa.. kommer sakert bli kul, men lite trakigt pa ett satt.. i och med jag kommer inte se dem pa ett bra tag :( Och sen pa sondag kanske jag gar och kollar pa Sex & the city igen :D

An sa lange har jag inte fatt en familj :( Men har nog redan gett upp hoppet... sa det nar nog dags att borja packa snart. :/

Skot om er! Och glom inte att TITTA pa filmen nar den kommer ut i Sverige :D

Pussspusss (L)


SEX & THE CITY IDAG :D

Jaa.. ANTLIGEN! Idag ar det Sex &the city premiar :D Ohh har langtat saa och nu har den kommit :D Ska bli spannade.. man har ju hort mycket, men ska bli kul att fa se :D






Yeey :D Im so excited!
Idag ska jag ha en kvall med Heather... vi ska forst ut pa middag och sa sen pa bion :D:D Sa lilla Craig far sitta hemma med barnen ;) hihi

TAKE CARE! (L)


Jaaa

Ar hemma och sitter och kollar pa Save the last dance igen.. faktiskt bra film, men det ar de flesta dans filmerna :) Man kan ju dromma om att kunna dansa som dem..

Men iaf.. idag var vi pa Chaseys play :) Han var faktiskt jatte duktigt.. hela hans klass var duktig! Var en jatte bra play for att ga i andra klass.. Den hette "The great Kapok tree" :)

Forutom "min" familj kom Nonnie, Genpa..Kayla hennes van och Anthony. Efter playen.. sa krama jag Kayla och sa bye... visste inte om jag skulle se henne mera.. nansin. Och hon blev helt chockad.. Kannde riktigt hur jobbigt det var.. och sen kommer Nonnie och typ viskar.. "are you gonna go" och forsoker krama mig.. jag bara brast ut i grat. Forstar inte varfor de ska vara sa jobbigt.. men har andan varit mitt liv nu. Detta kanns som mitt hem pa ett satt.. Men anthony kom och krama mig...verkligen a shoulder to cry on. Sen bestamde dem att vi skulle ha ett goodbye party pa lordag.
Nar jag kommer hem ser jag att A har skrivit pa face..

Anthony:
:( i started crying after i left
Jag säger:
why did you cry

Anthony säger:

cuz i'm really gonna miss you

Assa kommer verkligen sakna honom.. han ar verkligen en person som ar dar for en nar man behover hjalp.. och har verkligen haft skoj och kunnat prata med under den tiden jag har varit har.. Verkligen gullig.

Jaa forstar inte varfor allt ska kannas sa jobbigt pa ett satt... everything happends for a reason? But what is the fucking reason? Ohh dags for att sova..

Take care


1 vecka!

Jaa nu ar det Torsdag... och det har gatt en vecka sen mitt exitmote. Da aterstar det bara en vecka kvar har.. Just nu ar det lite jobbigt i och det inte har hittat nagon familj till mig. I och med jag hade ratt hoga krav sa sa dem att de skulle vara svart. Men nu har jag andrat pa lite... Jag har tagit bort att jag roker, sa nu mera ar jag en non smoker. Och plus att jag sa att det var okej att de letade familj over hela Usa. Sa forhoppningvis sa hittade de nagot snart.. orkar inte med pa att inte veta langre.

Det storsta problemet ar att i och med min sista bilolycka var sa drastisk, ser denna javla formedligen mig som en non driver.. som gor mig riktigt sur. Jag menar bara for att jag har varit med om en bilolycka menas inte att jag ar en dalig forare. En olycka kan handa vem som... Men forhoppningsvis hittar de en familj som bor i en big city da jag inte behover kora. Och ifall de inte gar.. tar jag nog flyget till Vegas nasta fredag.

Igar som kom Lina over... vi gick ut och at pa en italiensk restaurang som hette Villa Venecia. Det var rikigt gott och riktigt mysigt stalle. Det var ett otroligt fint stort hus som de hade gjort om till en resturang. Ohh det var sa skont att komma ut ur huset. Hade inte lamnat huset pa 8 dagar.. jaa helt sjukt! Over en vecka liksom..

Ja och igar sa gick jag inte i mitt rum sa sag jag att min skarm funka.. sa jag la direkt in alla mina bilder pa mitt minne. Den funka typ halva dagen.. och nu ar den dod igen :( Men har iaf alla bilder :D saa det ar skont!

Idag hander det nog inte mycket... Chase har en play ikvall sa Heather kommer hit och hamtar mig sa jag kan se den :) Annars sa kanske jag traffar Lina en svang...

Men skot om er! Pussspusss

ohhh :/

Idag har jag haft problem med internet hela dagen.. borjade precis funka och kl ar liksom 5 pm. Familjen ar hemma nu iaf.. sa nu ar det full rulle i huset!

Hjartat.. har inte fatt nagot svar i mailen.. sa blir ju helt orolig!! Hor av dig sa fort du kan sa jag vet hur det ligger till.. Men hoppas verkligen allt ar med Isabelle!! (L)

Pusspusspusss (L)(L)(L)

Jag & Michelka :)

image96

Uttrakad!

Jaa det kan man verkligen saga. Som sagt familjen ar i San fransisco och halsar pa Heather foraldrar. De fragade om jag ville folja med men kanner mig inte riktigt bra sa tankte skitsamma. De akte igarkvall och kommer hem imorgon kvall... Jag hars uttit hela dagen och har abolut inte gjort nagot vettigt alls.
Jag har ingen bil sa jag kan inte ta mig magonstans.. kanner mig sa stuck. Lina ar i Arizona med sin hostfamilj och kommer inte tillbaka forran Tisdag kvall och A ar i Chiko..

Idag har jag tittat pa sammanlagt 6 filmer an sa lange och kl ar inte ens 9.
Prince & me, Prince & me 2, Spanglish, Save the last dans, The wedding date, Titanic... Ush ja. Assa kanns hemskt. Sa ensamt och trakigt.. men kanske bra pa ett satt, far mig att inse att jag verkligen inte kan stanna har utan bil.
Medans filmerna gjorde jag faktiskt en jatte god middag.. Kyckling som man bankar o sen satter i agg och sen tar i strobrod och steker med potaismos och sas. Och nu vantar jag pa en appelpaj som ar i ugnen. Det roliga ar att jag har sett alla filmer innan.. forutom Prince & me 2 och snart kommer Sleepless in Seattle som jag ocksa har sett innan. Men jag funderar pa att se den nya med Eva Longoria Parker dar hon ar ett spoke. Jaa vi far vall se.
Tur som har jag ju datorn.. men an sa lange har jag inte fatt en familj. De sa att de kunde de nagon dag men kanner lite panik i och med man bara har 2 veckor pa sig..

Ar verkligen helt utrakad..har inte varit utanfor huset sen Tisdag liksom... bara suttit har och degat och har faktiskt lite panik. Kanner liksom som det kryper i mig. Nu ar det lordag kvall liksom. Kommer ihag i Sverige.. kunde jag inte ens sitta hemma en kvall. Fick liksom panik av de, sa jag har ju verkligen forbattrad mig inom de.

Nu ringde klockan.. och pajen ar fardig, Dags att gora vanlijsas.. men hoppas alla ni dar hemma har det bra.

Skot om er! Puss & kram

Fredag

Tjoohoo!

Nu sitter jag har och ater chokladpuddingen igen :) Riktigt mumsigt. Lilla cole ligger i sangen o sover... han kande inte for att aka till dagis idag sa han stanna hemma med mig :)

Satt nyss och prata med Elle.. sa jag bara

"Vart haller Micke hus,

Elle: ahh jag vet inte

N: Jaa det ar ju fredag sa han ar val och festar

Elle: Jaa sa sitter du hemma som askungen"

haha och cousi innan idag " Natalia you are my family" assa saaa sot :) Kommer verkligen sakna de krypet :D

Berattde for Heather igar att skarmen gatt i sonder, kanndes riktigt dumt men lika bra att vara arlig. Hon bara jaja att det var okeej att dem har fler pa jobbet. Sa det kandes skont :)  Hoppas verkligen hon kommer ta med den efter jobbet.. for hela familjen ska ivag till San fransisco hela helgen sa annars kommer jag nog sitta har utan dator for dem tar nog med sig denna dit. :/

Jaa och vi hade de exitmotet igar, helt chockad att min LCC kunde komma, men lika bra att ha det gjort :) Sa inom 2 veckor ar jag gone... ush ja! Men jag hoppas inte jag maste lamna inom nasta vecka for har fortfrarande mycket kvar att gora ar. Plus att det ar Sex & the city premiar nasta fredag som jag och Heather hade besamt som vi skulle ga och titta pa :D Ohh langtar saa :D Far tarar i ogonen bara jag ser trailern.... ohhh alskar de saa :D :$

Men hoppas alla ni dar hemma har en trevlig helg med alla era festar. Vill ocksa :(

Skot om er! Puss &kram

Byta familj!

Ja.. nu ar allt 100 % sakert. Jag ska formodligen ha mitt exit mote pa mandag eller tisdag och da har man 2 veckor pa sig att hitta en ny familj. Men det ar ju inte jag som valjer familj, utan familjen som valjer mig. Dessutom kommer jag hade mycket svarare i och med jag har varit med om 2 bilolyckor har och plus att jag roker.

Och i och med jag har sagt jag bara vill aka till San fransisco, LA eller las vegas sa gor det annu hardare. Men det ar val bara vanta att se. Men hittar man ingen familj inom de 2 veckorna sa (skickar) de hem en.. men jag har redan bestamt att jag inte ar redo for att komma hem an, sa da far jag aka till Vegas och se om jag kan hitta nagon familj privat. Dessutom har staderskan vi har har berattat att hon kanner en familj i LA som nog behover en nanny. Dem har adopterad en son som ar run 7 mander och bor i Hollywood sa det ar ocksa en losning i varsta fall kanske. Men forst ska jag se hur det gar med foraningen...

Men bara sa ni vet ak ALDRIG med cultural care (EF), ingen bra forening alls.. men aja man lar val sig efter sina misstag.

Och med allt detta som har hant sa har dessutom (min) skarm pa datorn gatt i sonder. Assa orkar verkligen inte.. har inte sagt nagot till familjen an. Tankte se om jag kan hitta nagon forst, men allt blir sa svart i och med jag inte har nagon bil sa jag kan inte ens ta mig nagonstans. Det varsta ar andan att jag har alla mina bilder pa den datorn, sa om jag inte fixar en skarm innan jag aker kommer jag inte ha nagra foton alls pa under den tiden jag har varit har :( Just nu sitter jag pa criags dator i och med dem ar pa jobbet...  Men kanns sa jobbigt att behova beratta att annu en grej har gatt i sonder :/


Dags for chockladpudding :)

Love


huem..

Sa ja nu ar det bestamt ska flytta.. kommer kannas valdigt hart, men livet ar inte alltid latt..Jag har ingen aning var och hos vem jag kommer hamna, men skiter allt sig sa finns alltid nicole och elle...

Love

....

Just sahar kanner jag mig just nu ?

Varmeslag!

Hejsan...

Har nog aldrig varit sa trott som idag, tog en paintablett innan jag gick och la mig igar kvall.. vakna och har aldrig varit sa trott... helt vamrt i hela rummet hade varit ca 25 grader C i natt.
Jag har soovit och soovit och ar fortfarande lika trott. Jag vet inte om det ar varmen eller tabletten eller kanske chocken for min kropp sen olyckan som gjort mig sa trott.. men hoppas verkligen de gar over snart. Har forsokt vara ute idag men det gar verkligen inte.. det ar 45 grader i skuggan.. helt sjukt och kanns som de inte finns nagon luft. Gar inte ens att sola i denna hettan...

Jag har fortfarande ingen aning vad som hander med familjen och sa... men om jag ska stanna ar jag verkligen glad att poolen ar klar om en manad.

Dags for att vila lite till.. men ska satta in lite bilder fran ihelgen senare.

Skot om er (L)(L)


Varfor?

Varfor ska livet vara sa svart ibland..  Jag hade en underbar weekend med mina syskon och lilla Michelle. Hon ar varldens sotaste lilla knatte.. men nar jag val skulle hem blev allt annerlunda.

Jag landade vid 9 tiden i Reno.. ggick mot parkeringen och sa som vanligt.. och sen nar man ska kora ut ur parkeringshallen.. sa sluka den maskinen upp mitt keditkort.. Jag bara tankte ohh... it sucks! men det loste sig till slut, kom sana personer som hjalpte mig fa ut kortet.

Det var seent jag var trott och jag ville bara hem.. och sa har man tva timmar kvar att kora :/ men iaf.. jag korde och korde.. var tvungen att kora om sana stora javliga trucks hela tiden.. som jag hatar! They are sooo big and the road is soo small so it freaks me out. But anyways.. i was driving and I had the road all by myself  so i thought why dont drive faster.. so i did.

Motervagen hade sana vita murgrejer pa sidan.. och jag rakde komma lite narma den pa vanster sida. PUFF BANG DANG BOM.
I really dont rember so much men tydligen enligt polisen tror dem att jag tappa kontrollen.. bromsa slog in hoger mur.. spinna runt med bilen.. och slog in muren igen och sen spinna bilen runt till andra sidan av gatan. Jag har inga ord vad jag kande just da.. jag kande mig helt okej.. gick ut ur bilen ser bilen... och WOW hela bilen ar kvaddad. Riktigt kvaddad..

Inte igen! Polisen kommer.. jag ringde hem, som kandes forjavligt... ar over en timme hemmifran och maste beratta till Craig och heather att jag har varit med om varsta olyckan  och att de maste hamta mig.. Craig sager att han kommer om en timme.. under den tiden hade jag forhor med polisen och sa.. han sager till mig att jag ska vara lycklig att jag lever. Bilen var totalt forstord och han sager att den ar done.. ska koras till skroten.

Jag vet inte vad jag ska saga.. men hur hade ni kant er ifall ni korde nagon annans bil.. kvaddat bilen totalt och desutom haft en krock innan, aven om de forsta inte var mitt fel sa anda. Men detta ar... verkligen..

Craig hamta mig.. och var hur gullig som helst. Det anda jag tankte var vad hander nu.. ar det dags att packa vaskorna och fara hem till sverige igen da eller?..

Jag vakna idag och kande mig riktigt usel, hade ont i nacken och saret jag fick av bilbaltet sved, men ack.. heather sa inte sa mkt alls och jag kande mig riktigt illa till mods. Sen ville jag bara vila.. Medans jag var hemma ringde heather flera ganger och hon ville verkligen att jag skulle till lakaren och kolla att allt ar bra. Hon var verkligen orolig.. och tydligen hade nastan exakt samma sak hant en vecka sen pa ungefar samma stalle... men den personen hade dott.. personen hade bilbalte pa sig, men har for mig att han/hon hade kort en mindre bil(F) Som Zina sa.. jag maste nog ha en skyddsangel over mig nagonstans (L) Jag trodde man  kunde kora lite fortare pa rakstackor.. men jag har verkligen fatt mig en laxa, en andra chans om att vara mer forsiktig.

Iaf Anthony hamta mig och korde mig till ER.. fick vanta dar i nagra timmar men inget sersiost har hant. Jag har tydligen strackt min muskelvavnad vid nacken och sa.. sa jag fick lite tabletter och skulle vila och sa bara. Har dock inte tagit dem an.. tankte vanta en dag och ser hur jag mar imorgon.

Nar jag kom hem och hade mitt prat med Heather kandes de riktigt hemkt.. bada bara satt och grat .Jag forklara allt hur jag hande och hon sitt.. Jag alskar verkligen denna familjen och dem ar varldens underbaraste! Jag forstar verkligen att dem vill att jag ska aka hem.. men heather beratta att they love mee so much, och  attd et viktigaste ar arr jag mar bra.. Dem vill att jag ska stanna.. hur lange jag vill men dem kommer inte kopa en ny bil. Och det forstar jag fullstandigt.. dem ska ju inte ha en ny au pair och dem behover inte riktigt mig.. men nu ar grejen sahara.. jag verkligen alskar denna familjen.. men jag kommer aldrig klara mig har utan en bil.  Kommer aldrig att funka.. har suttit och pratat med elle i nan timme.. och det ar inte meningen att jag ska sitta hemma i ett halvar till. Live really sucks sometimes.. Ush inga ord... Jag skulle tanka veckan ut.. och sen skulle vi prata igen, men jag kanner mig verkligen helt hopplos, jag alskar den familjen.. kommer aldrig fa nagon battre.. men kanner mig inte alls redo for att aka hem till sverige. Jag kanner liksom det ar saa mycket jag har kvar att gora som jag inte har hunnit..
Jag som var saaa excited att Ziina skulle komma och hela kittet, men nu har jag verkligen ingen aning. Jag har ingen aning var jag kommer vara om 2 veckor. Assa jag vet inte.. kanner mig sa lost. Men vet att att familjen kommer respektera vad jag an gor...   :( Heather ville inte ens ta emot dem 1000 $ som sjalvrisken kostar hara.. som jag vill betala.. det var mitt fel. Ingen annans.. ohh :/ Vill inte lamna dem..Men verkar som jag ar illa tvungen.. but i love them soo.

Ush jaa.. det var nog allt, valdigt lang story till relativt kort.. Dags for att vila..

Love you! (L)

TJOOHOO =)

Hejsan!

Idag ar det Tisdag.. och det ar uuuunderbart vader :D Men mina planer med att sola gick inte sa bra idag iochmed har var 10 mexicanska arbetare i tradgarden som jobbar med poolen.. hehe menmen det blir sakert maaanga fler soliga dagar :D

Helgen var rolig faktiskt.. i lordags var jag och Lina med As vanner och festa :D Riktigt skoj! Haha maste vi gora om :D haha... men annars var det val inget saa speciellt :P hihi Imorgon tankte jag ta mig till mallet.. ska se om jag kan hitta mig nagot fint :)

Just nu kanner jag att jag borde trana ikvall.. men jag ar ju oftas sa trott.. men forhoppningsvis sa gar jag dit ikvall! Maste ta det pa allvar nu faktiskt.. sommaren ar typ har och har sitter jag som ett svullo :D haha ush ja! Och kolla pa ny kamera maste jag ocksa gora i och med min har gatt i sonder :/ Bull lage faktiskt..

Meen nu ska jag se om lilla Cousi kan vakna!

Skot om er.. och hoppas ni sover gott dar hemma:)

Loveeeee

Lite foto :)

hehe har ar lite foto som vi har tagit pa senaste :)

image89

Lina och jag vid brasan nar dem campa :P

image91

Jag och Chasey!

     
Me                                Lina                             Liba och Chase

 

haha jag och Lina :)

RSS 2.0