....

Ohh.. nu ar det mındre an en vecka kvar tılls vı ar hemma :( Vıll verklıgen ınte hem kannns det som... De kanns som de sısta dagarna nu har dodat.. ohh :( Fattar dın kansla nu nu Zına :/ PARTY :D Idag sov jag och sara ut anda tıll 1... det var saa skont! Verklıgen vad vı behovade.. Och ıgar var jag pa apoteket och fıck tabletter sa nu kanns allt bra ıgen   :D
Man har ju ınte fatt sa mycket farg.. kanns lıte bull.. men man pallar ju verklıgen ınte assa.. det ar sa varmt sa man kan bara vara ı poolen hela tıden.. hara bara varıt pa stranden 2 ganger, fa ta tag och ga dıt ı ımorgon ıfall man pallar :)

Zına har ju lagt upp lıte bılder pa face sa nı kan ju kolla dara :D haha De dodar.. too much ;)

Men nu ska vı nog ga och ta nagon matbıt :) pusspuss (L)(L)

Tjoohooo

Hejsan hoppsan...

Allt ar super bra hara.. hander sa mycket, men man orkar ju verklıgen ınte skrıva.. helt slut har precıs varıt och atıt lıte och snart ar det dags att ga och lagga sıg och vıla lıte.. det blır ju valdıgt lıte somn har saa manar ju helt slut  men kanns nuu att man borjar vanja sıg lıte. Har fatt jatte mycket problem med magen :( ınte alls kul.. kanns som man ınte vıll at har langre med man maste juu.. men var pa apoteket ıdag o kopte nagra tabltter sa far hoppas det blır battre :)

Aker ju hem om en vecka.. kanns rıktıgt bull :( man vıll ju ınte hem.. trakıga sverıge lıksom!

men hoppas nı har det bra allıhopa sa hors vı! pussspusss

Turkiet :)

Chennna! Da var man hara nu faktıskt... jatte harlıgt faktıskt, men sa hımla varmt. Bara rınner fran en hela tıden..
Idag var det molnıngt men saa hımla kvavt, kan ju knappt andas.. Vı har varıt ute nu varje dag ar faktıskt hımla soft.. men ar sa trott, det ar verklıgen ınte sa slıskıgt som man tror.  Hotellet har verlıgen skıtbra lage, mıtt ı hela smeten men typ 1 km tıll stranden.. sa verklıgen bra :)

Idag hander det val ınte mycket.. ska val ta ngt matbıt och sen sova ınnan vı gar ut :) Vı alla har fatt lıte ont ı oronen.. tror det ar en oronınflamatıon pa gang :/

menmen.. ar helt slut..
ha det bra (L)

Söndag.

Såå då var jag hemma igen. Har varit hos Jönsson hela helgen.. I ferdags var vi bara hemma och krängade, mumsigt :) Sen igår var vi ute en sväng i Lund.. martina var också med. Helt ok faktiskt.. men var ganska trött :) Och sen idag har vi bara legat i sängen och degat... haha :P

Imorgon blir det jobb, måste upp redan efter 6 :( Inte alls kul menmen :) Trvis faktiskt himla bra dära.. bara jobbigt att gå upp på morgonen.



Me & jönsson ;)

     

Hehe Nån bild sen helgen.. :P

Ha det bra! Pussheej

Ush :(

Min förskylning hare inte gått över än :( Kändes mkt bättre igår.. men idag när jag vakna var den lika hemsk som ibörjan :S Ush... Plus att det spänner jätte mycket i mitt ena öga, pårecis som någon drar i en nerv eller ngt.. så att ögat hela tiden rinner. Funderar på att ringa vårdcentralen och höra ifall det är normalt ?! Jätte jobbigt..

Igår var jag hos Zina en sväng.. kollade igenom hennes packning, vaxa henne lite :P Och sen gjorde vi ljusa slingor i mitt hår. Har dock kommit på att jag verkligen inte har några festlinnen.. har verklinga inga, så får väl kolla läget i stan ihelgen och hoppas på att jag hittat något :)

Idag ska jag bara tar det lungt.. skulle nog bara träffa Martina en sväng lite senare ikväll..

Men ha det bra :) Hihi taänk att Zina och emma redan är nere i Turkey nu :P Oh jaa föresten.. fick email av min hostfamilj idag.. de är så söta! Saknar dem sååå!!  ♥

Pusspuss

Måndag.

Ja så  var det ny vecka igen! Så har man tydligen blivit sjuk också.. har fått värsta förskylningen, bara rinner i näsan och kliar i halsen :( Ush, vad jag hatar att vara sjuk! Igår var jag hemma hela dagen... men fick flipp senare mot kvällen och tog en fika med Sara i lund.

Och idag blir det nog inte mycket iheller.. bara vila. Vill bli frisk så fort som för detta är ju hemskt.. Ohh nu är det bara lite mer än en vecka tills vi åker..och zina och emma åker ju redan nu på onsdag :) Ohh kommer gå så fort!

Men nu ska jag titta på lite tv! Pusspuss

Helg

Hejsan!

Igår var vi ute en sväng i stan bara.. vädret  var ju skit så det var ju inte så skoj, så vi gick hem till admira igen. Ohh.. träffade Martina, kommit hem från Italien och ska vara hemma i en månad :)

Idag har vi typ sovit hela dagen:S Vaknade typ precis och stack hem.. men funderar ju på att gå och lägga mig igen. Är så himla trött asså.. men tror ju att jag börjar bli li te sjuk :( Inte alls sugen på sånt.. Men nu ska jag iväg och äta lite chokladpudding :D

Pusspuss

Heeey :)

Då var det Torsdag, om 2 veckor åker vi.. så det ska bli jätte skönt :) Väder här hemma har ju inte varit det bästa denna veckan. värsta storm och grejer. Oh idag har jag inte jobbat.. skönt att få sova ut.. Jobbet är faktiskt helt okej.. och personalen som jobbar dära är faktiskt jätte trevlig :)

Just nu sitter jag bara hemma hos Zina.. ska nog bara ta det lungt :) Men blir nog en fika lite senare.. Zinas pappa åker ju till Irak imorgon.. så hon ville umgås lite med honom innan han åker :) Och min papps åkte ju till kreta idag.. och kommer tillbaka den dagen jag åker så kommer ju inte ses på en månad. Men var dära igår och åt middag :)

Men nu ska jag iväg och umgås med polska gänget lite!

Puss&kram

Alanya :)

Hihi.. nej nu hade jönsson talat med sin chef och grejer så allt löse sig.. så nu ska vi åka till Alanya den 21 aug :) Ska vara där i 2 veckor.. ska bli skönt och komma iväg lite! Zina och emma åker ju redan den 13:de.. men vi har 1 vecka ihop iallfall alla fyra :) Ska bli riktigt skoj ;)

Men nu ska jag iväg och träffa zina en stund :) Blir nog lite färgning med!

Puss&kram

Michellka :)



Kolla vilken sötnos ♥


.....

Heeej! Ja då har man varit hemma hela dagen och inte gjprt något vettigt alls.. Blev inget jobb för jocke skulle jobba :/ menmen.. igår blev det inte lyckat.. blev ingen utgång :( Vi gick ut på stan och så.. men inget roligt folk alls.. plus satt de blev så sent så känndes inte lönt.
Just nu sitter jag och tittar på 3 män och en liten tjej.. tror den heter så :) Hehe en gammal rolig film :P Och har ingen aning vad som händer ikväll.. blir kanske en runda i La bara..



Hehe Me and Zina in the bed :P haha



Ziina :)



Me..

Men  nu ska jag återgå till filmen :) Puss& kram

Fredag :)

Hejsan! Så var det dags för helg igen... tror faktiskt det blir utgång, men nog bara i Landskrona. Tages eller ngt :) Men innan dess ska man ju jobbba.. Det ska bli första gången jag är "själv" och inte de sidan om någon.. får väl se hur det går. Första dan jag var där.. kändes det lite nasty faktiskt, men sen andra dagen känndes det bättre. Vi får väl se hur det går ikväll :) Det är ju inte precis ett drömjobb.. men man får ju ta vad man får så länge.

Jag och sara bokade en resa till turkiet igår.. men idag när hon pratade med sin chef så fick hon inte ta ledigt :( Känns jätte tråkigt.. Men zina och emma åker ju den 13:de så vet inte ifall jag kanske hänger på dära, vill ju jätte gärna resa!! Om det ens finns plats på flyget..

Känner mig riktigt trött faktiskt.. Imad kom förbi igår så satt och snacka till 5 tiden.. sen vaknade jag runt 9 och den lilla tiden jag hann sova hade jag värsta mardrömmen.. ush ja :(


Hjärtat vart håller du hus liksom :( har inte hört från dig på över en vecka nu...

Nu är det dags för lite frukost:) Puss&kram


Bilder

Heejheej :) Här är lite bilder sen innan Hbg festivalen.



Lilla tjejgänget vaa ;)



Haha Me and Zina on the bus ;)



:)

   

Orkar inte ladda upp alla, men finns mer på face :)
PUSS

RSS 2.0