5 mander!

Hejsan! Har sitter jag hemma en lordagskvall.. det har varit fullt upp hela dagen men gaster och kittet. Meen det har varit underbart vader sa det var okej :) Till och med nu.. kl ar 22.00 och man kan sitta i Tshirt och shorts! Sant diggar vii :)

Igar var jag med Lina.. hennes familj skulle campa sa jag tog med mig Chasey sa han kunde leka med ett av deras barn.. och jag o Lina och hennes familj satt vid brasan och grilla :) Riktigt mysigt faktiskt.. men korde hem sen nar alla dem andra gav sig ivag och skulle sova i talten :P

Jag vet inte rikigt vad det ar men som idag.. vi hade gaster sa ar det mycket svarare att vara har. Man saknar liksom hem :/ Det ar lite svart ibland o se hur "roligt" och mysigt dem har de men sina nara och kara.. aven om de ar hur gulliga som helt mot mig sa kanner man andan sig lite "utanfor" vet inte hur jag ska forklara det riktigt. Men har markt att det kanns allrid svarare nar vi gor nagot som inkluderar mer manniskor. Men har precis pratat med Elle lite.. och mar genast battre. Ska se om det finns nagot bra pa tv.. med en bengan :D Oh foresten.. idag var det 5 mander sen jag lamna Sverige.. sjukt, nastan halften som har passerat.

Och Gulle.. tycker verkligen synd om dig for det som hande.. men hoppas du bli kry snart ♥  Och hoppas du har kul i Sthlm Ziina :)

Hoppas ni sover gott allihopa :)

Loveeeeee ♥ ♥

Hey :)

Nu sitter jag har igen.. kl ar 9 pm och jag tankte titta pa American Idol. Finns inte sa mkt annat pa.. men det duger val :) Dem ar sa duktiga och jag undrar verkligen vem som kommer vinna!

Idag har det inte varit mycket.. mest som vanligt. Kort pojkarna till skolan och sen pratat med Micke och Zina.. och sen hamtat som vanligt. Idag bakade jag och Cousi hemmalagad pizza :) Sen busa vi lite.. gick villt till och sjong till olika sanger fran Lejon kungen.. Ohh den filmen ar ju saa braa! En riktig klassiker!  Sen lekte vi lite med lilla Bukiss.. skollpaddan som Craig skaffa :D Haha han ar saa goo.

Tiden bara flyger forbi.. och nasta helg ska jag aka till Las vegas och far antligen traffa lilla Michelle hehe :) Ohh kolla vad jag fick for foto idag :D

image88

Saa sot :) men isallet for aunt borde de sta aunties :D hihi Det var ju faktiskt nicole som skaffa den :P hehe

Men dum som jag ar ibland har jag inte bokat flyg an.. men far ta tag i det och gora det imorgon :) Jag ar alltid ute i sista sekunden.. men aja :) Det loser sig oftast anda.

Ohh Mikael ar saa sot. Hihi bara sa du vet sa forgyller du min dag med ♥ 

Tycker verkligen om att prata med honom.. och tiden bara flyger ivag. Vet inte om jag hade klarat att vara har utan honom och Zina.. Och jag hoppas ni bada kommer hit i sommar och lilla otekniska Dennyboy :P haha
Kan saga det blir iaf verkligen inte som man tror ibland..





MWWWWWWWWWAAAAAAAAHHHHH pa dig!

Och hoppas alla ni andra sover sott :)  <3

Puss & kram


Trottis :/

Huem.. idag har det inte varit mycket alls. Meest suttit och pratat med Mikael faktiskt. Sa gullig! Sen efter.. var jag ute en svang i tradgarden med Heather. Kande mig riktigt trott sa tankte vila lite innan vi skulle gora middag.. men somna dock. Vakna precis.. och sovit over 3 h :O Och ar fortfarande sjukt trott och bade min hals och nasa dodar :/ Tog lite medicin innan.. sa hoppas det blir battre till imorgon. Och nu ar fragan.. orkar man ta sig til macken och kopa sig en bengan. eller ska jag bara ga och lagga mig igen?! Ohh onska jag kunde bestalla den :)

Hoppas ni sover gott allihopa! Godnatt :)


Prom Night

Heej!

Igar var det riktigt skont vader.. runt 25 grader sa det var lagom :) Var ute med barnen i hottuben i over 2 timmar.. :) Skrynklig och fin var man! Haha.. sen tankte jag vara snall och spela lite fotboll. Vad hander.. haha i och med jag inte sparkar pa sidan som man ska, utan med tarna:P och hade flippflopp sa skrapa jag hela tan :/ Ush jaa ! Inte skoj.. men men. Nar jag hade jobbat klart traffa jag Lina. Vi ville ga pa bio.. men fanns ingen som lat riktigt bram sa de fick bli Prom night.. en skrackis :) Haha assa grejen ar att jag verkligen inte tycker om sana filmer! Blir sjukt radd..  men denna var ok. Den var typ mer laskig.. sa jag var inte alls radd efterat :) 

Sen nar jag kom hem fragade craig om vi skulle ta ett hottub igen.. kande mig helt tasskigt for jag hade sagt att jag inte skulle lagga mig an. sa badade en liten stund. Sen var det dags att sova..

Tyvarr sa sov jag inte sa bra. Hade mardrommar hela natten om nagot som tidigare har hant.. och att allt hande igen. Inte alls kul faktiskt :( Det ar verkligen daa man kanner att man vill ha nagon vid sin sida. Menmen..

Och skulle jobba idag, men vet inte riktigt hur det blir. Kanske blir jobb imorgon istallet.. Just nu sitter jag som vanligt och pratar med Mikael och Zina :) Dem bada far mig att bli saaa GLAD :D ! Tack (F)

PUSSSSS (L)


Varlden ?

Det ar torsdag kvall..egentligen ar det val dags att sova. Har precis suttit och diskuterat med Heather och Craig om allt fran himmel till jord i over 4 timmar. Hemska saker hander varje dag, folk dor..blir kidnappade, krig och jag vet inte vad. Varje gang man satter pa nyheterna ar det nagot nytt, och det ar bara en brakdel om vad som hander varje dag. Bara under tiden jag skiver detta hander grejer liksom. Men fragan ar ifall man ska ta at sig, eller man bli bara knapp utav det? Jag vet inte riktigt om detta ar en typiskt "amerikansk" sak.. men har ar det en bill deal med att barnkidnappning. Och hittar dem inte barnet inom 24 timmar, ar det 99% risk att barnet ar dott.

Jag menar nar jag var liten, var jag ute och sprang for mig sjalv hela tiden. Jag gick till och fran skolan sjalv, ingen behovde direkt passa mig och tror knappast mammsen var orolig over att nagon skulle ta mig. Men det hander hela tiden, vet inte rikigt hur det ar dar hemma. Men har finns det missing children all the time. Jag maste skriva pa varje gang jag hamtar och lamnar barnen. Det gar liksom inte att lamna barnen sa som jag kande att jag hade det nar jag var liten. Heather berattade att i mitt omrade "Nevada county" finns de ca 550 personor som ar registerade som, ahh vet inte vilket ord jag ska anvanda med typ " pedofiler" Och da maste jag saga att jag bor i ett litet och valdigt "bra" omrade. Att det ar verkligen inte ar nagot om man jamfor med andra. Men hur sjukt ar inte det? 550 personer som har gjort nagot med nagon minderarig? Okej, dem har sutiit av sitt straff och stuff like that. Men det ar juu inte normalt. Man blir ju nastan lite skrammd. Folk som iaktar dig under et tag och ser din dagsrytm och sedan tar chansen nar dem far en chans. Barn ar bara barn.. dem vet inte battre. Till exempel Cole, assa han pratar ju med vem som helst.. han ar liksom 3 och ett halv, aven ifall du forklarar for honom vad han inte ska gora sa kommer det till stunder da han inte vet battre. Assa jag har ju inte sjalv barn, sa ja kan inte satta mig in i situationen pa samma satt. Men tank att "bli av" med sitt barn? Du vet inte var hon/han ar.. och vad dem gor med henne/honom. Och att de hander till folk hela tiden.

oj nu blev det langre an vad jag trodde, men iaf ska man verkligen behova oroa sig for sadant.. aven fast jag vet att det forekommer hemma i sverige.. kanns det inte riktigt som det ar samma sak. Kanns nastan som det ar lattre att leva i sin egen "bubbla" For tanker man pa vad som hander runt omkring oss hela tiden kommer man ju bli knapp.

Haha en replik fran Campion.. " I vilket format slutar en kotbulle vara en kotbulle och bli en pannbiff?" haha :D Jaa den lektionen glommer jag inte och det var andan over 3 ar sen. Tiden rinner verkligen ivag..

Och foresten Zina, jag sager bara en sak.. kommer du hit far du dock inte diskutera politik med mina hostpartents :D Ncncnc tror inte det hade slutat bra!

Ojsan nu maste jag sooova.. Hoppas ni sover gott allihopa :D Nu ska jag ivag och dromma lite om min brandman ;)

PUSSSSSS (L)

Mikael här!

Heeej Wiesia, Zina och Natalia!... Och ni andra!

De här med bloggandet är helt nytt för mig. Idag är det första gången jag skriver i en blogg och Natalia var så snäll och gjorde en blogg till mig med. Den heter http://miiicke.blogg.se/ ni kan ju ta er en titt, för jag tror inte att det är så många som gör det. Vet inte riktigt än vad det är man ska skriva i en blogg så ha tålamod om ni tycker den är tråkigt. Men Natalia får hjälpa mig! Så kanske min blogg blir rolig att läsa snart..


Nu har jag suttit i ungefär 4 timmar och pratat med Natalia på MSN. Faktist väldigt rolig att prata med! Jag gjorde en jättefin bild till henne också. Hon verkade tycka om den. Kanske har en liten konstnär inom mig ;) Haha.
I övrigt har jag bara jobbat idag, och imorgon är jag ledig. Då ska jag förhoppningsvis njuta av det fina vädret (om det blir något sånt)!

Ha det bra och ta hand om er.
Kram /Mikael


hihi :)

image87

Saaa sooot :)

Tisdag.

Heej!

I helgen var jag i San fransisco  och halsa pa Jennie. Det var faktiskt himla treevlig :) Och vi hade sjukt fint vader, finns inga ord.. Det var typ over 35 grader. Riktigt hot :D I fredes nar jag kom dit, var klockan redan efter 9 pm.. sa vi gick bara och at, och kopte med oss bengan och akte hem till henne och snacka :)

Sen nar vi vakna pa lordagen var det dags att hitta en outfit till kvallen.. och dagen, haha det tog dock nagra timmar. Haha tur att det inte bara var jag som hade svart att bestamma sig :p Vi akte fort in till san och gick runder.. sen traffa vi Johanna som akte med oss samtdigt, och deras vanner Amanda och Stephanie :) Sen kande dem for att ata suchi medans jag tog nagon curryratt :P Efter det akte vi hem till nagon dem kande.. nagon indisk kille. Forfesta dar och fixa oss. Haha vi var typ 8 tjejer och 1 kille :) Nee men det var trevligt.. sen stack vi till nagon klubb, Kellys tror jag den hette :) Men klubbarna stanger tydligen 2 am har.. och det tyckte vissa var for tidigt.. men jag var faktiskt himla trott.. sa vi stack till nagon "svartklubb" haha, ush ja! Det stallet digga jag verkligen inte.. haha plus att jag var av med Jennie.. och hade ingen aning vart jag var eller vart jag skulle sova. Meen allt loste sig till slut och vi hamna hos han killen igen. Jag och jennie fick sova pa golvet.. inte direkt mysigt men va fan :)

Nasta dag.. akte vi forst pa nagot mysigt cafe och at frukost sen akte vi till nagon park och njot av varmen :D Sen var det middag och dags att aka hem igen.. Tar ju andan ca 2 h att kora hem. Meen det var en trevlig helg sa det kommer nog handa oftare.

Och nu ar allt som vanligt igen.. jobba bio och fika :)
Hehe igar traffa jag lina, skulle ta en fika.. men orka inte ens ta oss dit sa vi satt hemma och kolla pa tv med varsin bengan :D Mysigt varre!


image76

Johanna, jag & Jennie pa Kellys.

image77

Me & Jennie :)

     


Lite bilder. :P

image82

Lilla Michelle :D

image83

Ojojoj vad man kan sova.. ;)

   


Hihi sa gullig hon ar (L)


Ska iaf boka resa idag eller imorgon.. sa om tva veckor far jag traffa lilla Michelle :)

Men skot om er! Pusspuss (L)


Tjoohoo!

Chenna chenna!

Kom hem en liten stund sen, var ute och at kina mat med Lina. Viist var det gott och sa, men gar inte att jamfora med hur det smakar dar hemma. Ohh vad gott det hade varit med kyckling curry fran china.. med mycket gronsker:D Mums!

Veckan gick forbi snabbt.. hade dock lite problem med bilen men den ar iaf fixad nu.. viktigaste :) Meen.. ohh den bilen assa, inga ord! En problembil! Hopppas den haller nu.. men det tvekar jag pa. Grejen ar att det ar ju inte ens en gammal bil :S saa fattar inte.. 2002 liksom :S

Imorgon ska jag jobba som vanligt, ska faktiskt vaxa mig :) ska bli skont att bli av med alllt har :D haha! Och sen nar jag har slutat ska jag ge mig av till san fransisco :) Ska hem till jennie.. Inte traffat henne sen veckan i New york, sa det ska bli riktigt skoj! Ska bo hos henne hela helgen.. och lar nog traffa en annan svensk johanna med, som akte samtidigt. Far val se vad vi hittar pa for skoj :)

Nu ska jag ivag och titta pa 2 and a half men :D yeaaah :D Menmenmen.. menmenmen :D Yii.. ;)
haha hoppas ni sover gott allihopa :)

Satter nog in lite fler bilder pa lilla Michelle imorgon :D saa sot!

Pusspuss (L)


Mandag.

Idag har det varit himla soft. Har faktiskt  inte gjort mycket alls. I morse nar jag vakna, var Chase redan uppe.. pakladd och allt. Helt chockad blev jag, till och med cole och craig var uppe :S Ja.. det gicksa bra att Craig var snall nog och kora dem till skolan.  Och istallet for att plocka upp dem vid 2 som vanligt, skulle jag inte hamta dem forran 4. Jaa riktigt soft var det! Under hela dagen gjorde jag mest ingenting :)
 
Men sen nar jag val skulle hamta pojkarna vad hander da? Ja tydligen ville inte bilen gora nagot iheller, for den ville inte starta :/ Assa jag kan verkligen inte hur dum jag kanner mig den stunden jag maste ringa Heather och beratta for henne hur det ligger till. Ohh assa den bilen, jag far flipp! Den & jag gar nog inte sa bra ihop. Men iaf, sa Heather fick hamta barnen i stallet och jag fick ringa trpple A. Nar dem val kom sa gjorde dem en "jumpstart"  Ni vet nar man tar en nan sladd for ens annan bil till en egen och det gick hur bra som helts. Assa tur det, men jag forstar verkligen inte. Ingenting va ju pa, till och med han mannen kolla.

Ohh nuu sitter jag och vantar pa att lilla cousi ska vakna. Sen ska vi gora  hemmalagad pizza :) Musmigt! Ar faktiskt hungrig.. sa han far se till och vakna snart ;)


Hihi fick foton fran Elle idag pa Michelle.. ohh hon ar sa sooot :D


image75

Har ar ett iaf :D saa sot! Min lilla nice (L)

Man blir ju nastan lite sugen sjalv pa att ha en liten bebiis :) Men far nog vanta ett tag till... hehe eller vad sager du mamma ;) ?

Nu ska jag ivag! Pusss pusss


Cocia Natalia :)

Tingeling!

Nu har helgen passerat och dax for en ny vecka. Helgen har varit trevlig faktiskt.. I fredags var jag hemma hos A, han hade nagra vanner over sa vi satt dar och prata lite, rokte vattenpipa och tog ett hottub :P Hehe jaa, maste ju papeka att det ar mycket enklare att prata med killarna har an med tjejerna. Huem.. jaa tror inte riktigt dem diggar mig. Men skiit i de :)  Var dock inte hemma forran efter tre, och sen var ju lilla micke inne.. sa fick typ 3 h somn den natten.. for sen skulle jag ju jobba.

Nar jag hade jobbat fardigt kom lina over.. sen stack vi och at pa tacobell, sen pa bio :) Vi sag den nya filmen med George Clooney... Leatherheads, haha bra film :) Och sen far jag inte glomma att beratta att Elle fodde igar :D :D
Jag har blivit Moster, Cocia, Aunti :D hihi kan inte riktigt fatta..  men sa ligger det till :D Ska bli saa kul att fa aka dit snart igen.. men blir nog inte forran slutet av april :) Men det gar ju fort!
Seeen... akte vi bara hemt ill mig och kolla pa Big daddy.. och lite foton.. ohh var saa trott!!

Och sen idag da.. (sondag) tankte jag att jag skulle sova ut, men icke sa nicke.. det fick man inte. Sjalvklart hor man varsta ljuden av barnen klockan 7 am .. haha jaa. Vad ska jag saga. Barn! :) Meen lag kvar i sangen i nan timme till :) Seen har det mest varit datorn faktiskt. Sitter och vanta pa att Lina ska komma.. sen tankte vi ga ut och ata, och ta en fika :)

Ohh grattis mamma, nu har du antligen blivit mormor :D haha och foresten ring mig imorgon! Ar nog hemma vid sjutiden er tid!

image74

Lacker bild, men har kan ni se haret iaf. Diggar det faktiskt :)

Nu ska jag ivag och fixa mig lite. Men skot om er!

Pusspuss (L)


april april din dumma sill :D

Haha ja som sagt, idag ar det den forsta apirl. Jaa vad gor man da. Man skamtar ju om ngt!
Haha det sjuka var att jag satt i bilen och satt och tanka att jag var tvungen att lura nagon.. men det glomde jag ju bort lika fort.

Nar jag val sitter hemma, sitter pa msn och pratar lite med micke och zina. Sa borjar micke snacka nagot om att han har nagot att beratta med han visste inte hur han skulle saga det.  Assa dum som jag ar blev jag helt orolig och tanka vad ar det nu..  har han traffat nagon eller vad? Neej men da kommer det som minst anat att han hade varit hos lakaren nagra veckor sedan.. och att dem hade ringt tillbaka idag och hade sagt :Du har HIV"

JEZUS ar allt jag kan saga. Herre gud jag kan inte beratta hur mycket det borjade snurra i min hjarna. Jag fragar honom om det verkligen ar sant och grejer.. helt chockad, inga ord assa. Men da kommer hanefter en stund "April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill!"  Ush jaa! Till och med sagt till zina i forvag sa att jag verkligen skulle tro pa det. Det var verkligen inte snallt :D Och han ska fa igen ;) Vanta bara en vacker dag :D

Meen sen efter stack jag till frissan, nu ar jag blondie igen :D Faktiskt fin farg sa det kanns skont :D Men kanns som det ar det gammla vanliga pa ett satt.

Haha och nu som sagt ar det kvall.. satt har och was bored. Pratar lite med anthony och tanka varfor inte lura honom :D haha.. 

Im like.. anthonty there is somethong i have to tell you, i dont know how to say it though.. but im pregnant. haha awwh.. stackaren var helt gullig. Att han kunde hjalpa mig..  ifall jag ville behalla de, och sen att jag inte behovde aka till sverige for att gora abort. Assa han var heeelt gullig, kande mig jatte tasskig men ratt kul anda :D haha.. Och responsen jag fick nar jag sa att det var ett skamt var " I hate you, you are soo mean"   haha men han ar ok nu :D  men han trodde verkligen pa det :D hahaha awwh, verkligen en gullig van :) hihi Men han fraga aldrig vem pappan var.. hehe undra vem han tankte det var :P

haha jaa det var val min dag :) Lagger upp nagon bild pa haret i veckan :)

Take care! Hoppas inte ni har lika drastiska skamt som mina idag :D

Pusss (L)


Heej!

Cheennnna!

Siiter har en Tisdags morgon. Vantar pa att lilla cole ska vakna. Ihelgen har det varit bio, jobb och shopping. Sag filmen 21, den var faktiskt bra. :) Sa se den! Handla om en riktigt smart kille som anvander sina kunskaper to gambling i vegas :D haha sjuukt assa.

Sen i sondas var jag i Roseville med Lina. Forst blev jag helt irriterad for jag hitta inte nagot jag riktigt som jag ville.. men sluta med att jag hitta tva sota klanningar :D

hehe fragan ar ju nar jag kommer ha anvanding for dem :D men sooota ar dem:D

image71

hihi sa sot :D men ser ju lite storre ut men man liknar ett litet paket sa det var sott anda ;)

image73

Och denna bruna :)

Alltid bra att ha!

Sen igar var jag och Lina och trana :) Det var ju ett tag sen sist.. sa de kandes bra, men sluta med att vi at en liten hamurgare efter.. inte det basta precis. Men trana iaf :D haha

Nu ar det val dax att kla pa sig.. och hjalpa han lilla :)

Pusspuss (L)


RSS 2.0