Hola!

Chenna chenna..

yup yup, idag har man iaf inte gjort något vettigt än... zina har suttit och pluggat och jag har degat framför youtube hela dan.. härligt :)Obs nu skulle vi tydligen kolla läget på stan..

det  var trevligt iaf iaf :D

pusspuss!


Bakning :)

Heejsan!

Ja då var det fredag igen. coh ännu en dag ledigt :) Mamma fyllde år i onsdags.. så ikväll har hon bjudit hem sina vänner och så :) Zina ska också komma.. hehe polska gänget ju ;)

Håller just nu på att baka kladdekaka med after eight smak :D Har hört att den är riktigt god.. så får väl hoppas på det :) Det doftar riktigt mumsigt iaf :D Hehe



Tror inte det blir utgång ikväll.. möjligen imorgon, blivit sjuk igen så känns lite såå :) Men är såå party sugen :D

Hörs sen Pusspuss!!

Lite bilder..



Lite bilder sen ihelgen.. pallar verkligen inte sätta in bilder hära, går ju såå segt, får bli face istället :) puss

Söndag!

Tjoohoo!

Ja då var det söndag, och snart dags att bege sig hemmåt :( Är i sthlm hos zina nu..kom i torsdags, rätt skönt att komma iväg lite.. Har haft det trevligt och blivit lite party party :D I fredags var vi på village sen på någon efterfest i taby :P och igår var vi först i ghettot någonstans... på förfest hos zinas klasskompis, sen var det meningen  att vi skulle till ambasaduer.. men vi var ju med lite yngre folk så kom inte in..

Så vi gick vidare till ngot annat ställe, men det var nog inte något ställe för mig och zina så vi gick vidare :P hehe tog en sväng inom mc.. och där träffade vi på en msn kompis :D sluta att vi givk alla tsm.. till layes care eller vad det hette... helt soft ställe, riktigt grym musik asså :D ush ush...

vet inte riktigt hur jag gick igår men har riktigt sträckt mina vader eller ngt :S helt sjukt.. men inte så konsigt för vi gick ju maraton till tunnelbanan i 13 cms klackar haha..

vi tog ju inte foton i fredags :( glömde kamren.. men tog några igår så sätter in senare :)



Zina jag o Kevin på Village i fredags :)

XOXO

Tröttis..

Hej hopp!

Ja då var det måndag igen.. Kom nyss hem från jobbet. Det var väl som vanligt.. var hos läkaren innan idag också angående foten.. kom fram till att det går inte att göra den"läattre" operationen.. så får vänta till i höst. Verkar som det blir gips och hela kittet.. menmen bara det blir bra sen så :)

Helgen har varit lång och skön.. synd att väderet intehar hållit i sig bara. Var ute med tjejerna på Strand på valborg. Trevligt faktiskt! Lite bilder nedan..

Tänkte att jag skulle städa lite, och sedan blir det myskväll hos anus..
Hemmalagad hamburage till middag :) Mumsigt!! haha








RSS 2.0