20 ar.. och julen ar over

Hehe soory att jag inte har skivit med har varit lite fullt upp pa senaste :) Det har bada varit jul och fodelsedag! Hehe jaa.. nu ar jag 20 ar :) Helt sjukt.. later ju nastan lite gammalt...

Julen har varit bra. Har inte gjort ngt speciellt.. typ bara varit hemma och myst :) Sen jag skrev sist.. har jag varit pa bio med emma. Kollade pa "Ps I love you" Hehe.. bra film men dock lite skum :) Mums.. nar man bestaller popcorn har kan man krydda dem med olika kryddor som sourcream and onion.. och sa:) Brukar ju inte vara fortjust i popcorn.. men detta var gott! Sen hyrde vi film en annan dag.." Superbad" hehe supersugen pa svenska :) haha cool film.. :P sjuk humor :D och krande bengan till de:D Finns saa manga mer smaker har an i sverige :D Skulle igentligen till San Fransisco forra helgen.. men heather blev sjuk.. sa ska dit imorgon istallet och kommer tillbaka pa mandag :)

Bada pojkarna ar hemma nu hela dagen.. dem har jullov till den 7 januari.. hehe kan vara lite jobbigt men skoj pa ett satt :) Ratt sa mkt smo brak om jag sager sa.. hehe. Vi har varit i parken och lekt och lite saa annars har det inte varit ngt spec.. Oh herre gud.. Igar var jag och trana med emma och tog en fika pa starbucks.. och nar vi skulle kora hem at var sitt hall.. sa var det sno :O Det har tydligen inte snoat pa 15 ar.. men tydligen nu nar jag ar har ska det snoa!! hehe.. nar jag vakande i morse var traden och grasmattan helt vit.. men nu under dagen har de smalt.. men tydligen ska det snoa igen ikvall:S helt sjukt.. ar i californien och det snoar:S haha..

Ikvall ska jag nog bara traffa emma och kolla film eller ngt.. maste upp tidigt och packa sen kolla pa Chasys soccer game.. och sedan ivag till San Fransisco om jag nu har ratt :)

Har ju gatt upp lite i vikt och saa maste ju verkligen ta itu med traningen.. sa forhoppningsvis blir det lite traningen ikvall innan filmen:D hihi..  men ska ivag och spela lite twister nu med barnen :)

skot om er allihopa:)
Love you guys!! pusspuss (L)


Foton..

Sorry ar jatte trott.. skiver mer sen men har ar nagra foton :)

image25

Huem lite konstig min.. men iaf jag och cole :)

image20

Hihi Heather :) Lite skum kvalite..men sa sot :)

image21

Causi nar han tar ett bad hihi

image22
 
Hehe ballonger som var utanfor mitt rum nar jag vakna pa min fodelsedag :)

image19

Chase och Cole in the green slide :P
image23

Chasey i parken

image24

Causi i parken

:)

Saja.. nu var det tydligen kvall och sangdax strax. Resten av dagen har bara varit soft.. suttit vid datorn lite och umgats med familjen. Hehe hjalpt craig hitta en ny laptop som han ska bestalla. Hehe snacka om att mannen inte har ngn koll alls, bade pa grejer och eknomisk sikt hehe. Han sa att jag har gett hans julklapp nu for han spara typ nastan 1000 $  :)

oh heather ar sa gullig, hon har kopt en mossa till kayla fran mig. Och nu nar jag tanker efter ar det verkligen saa hennes stil. Sa nu var det avklarat.. bara anthony kvar, plus om jag hittar ngt mer till heather och craig som de skulle uppskatta.

Imorgon maste jag verkligen skicka alla julkort.. har inte gjort de an. De kommer ju komma lite sent... men battre de an inget alls :) Oh foresten mamma, du maste hjalpa mig med stavningen till mormors vykort. Trust me.. det ar inte sa latt! Ringer nar jag ar klar med barnen!

Ska forsoka komma ivag lite tidigare imorgon innan jag hamtar chase. En svang till dollar butiken.. se om jag kan hitta lite mer till stockingen till barnen eller ngt plus att jag hade velat sola lite. Hade ju planerat att gora de.. men ack det hann jag inte. Oh at pa Mc med emma idag.. riktigt mumsigt faktiskt. Det var ju ett tag sen.. tycker ju dock hamburgarna krymper hela tiden haha. men man blir ju matt andan :)

image13

Hihi pojkarna igar kvall:) Haha chase ser ju for rolig ut utan alla sina framtander!

image14

awh.. hunden bella med renhorn:P

image15

Lilla buddy.. en av de tva valparna de har. Men det blir nog for mycket... sa den andra ska nog saljas strax.

image16

Causi sitter och malar :)

Haha just de.. hade en brake down med bilen i forrigar. Bilen borjade blinka att jag hade lite bensin. Sa jag pratde med heather men hon sa att det var okej.. att jag kunde kora tillbaka till penn valley och tanka dar. Haha vad tror ni hander ?! Bilen stannar!! haha.. inte sa skoj faktiskt. Cole som hade somnat i baksatet.. far tvungen att bara honom.. ga till bensinmacken.. dock bara kanske 100 m fran dar bilen stanna. Fragade om jag kunde kopa en dunk bensin.. men fistallet kom tre killar fran tacobell som hjalpte till och knuffade bilen till macken. Riktigt snallt bara... kande mig sa dum! Men ar valdigt tacksam.. awh och heather fick daligt samvete och slutade tidigt fran jobbet for att umgas. Sa sot!

men nu ar det dags att hoppa i sang..
Sov sott allihopa och grattis igen lova :)

Puss (L)


Oj!

Ojoj tiden bara rinner ivag.. nu ar det tyligen onsdag. Helt sjuukt.. om en vecka ar jag 20 ar. Och julen ar redan over.. Pa tal om fodelsedagar ar det Lovas fodelsedag idag :) Grattis gumman!! Hoppas du har haft en underbar dag och att alla dina onskningar har gatt i upplevelse ;) hihi

Sen jag skrev sist har det hant lite allt mojligt.. inte sa mycket dock men anda. Jag har varit med hemma hos genpa och gjort kotbullar med potatis och sas... hehe sa skoj.. typ hela den narmaste slakten kom och at :) dem sa att de tyckte om det.. men man vet ju aldrig :P hoppas de.. sen var jag pa au pair mote i lordegs. Akte dit med en svensk tjej som heter emma. Hon bor typ 10 min fran mitt hus.. riktigt trevlig tjej faktiskt. Vi var forst pa ett mall och shoppade lite. Bade julklappar och till oss sjalva. Annars ar det ju inte kul :P Sjukt billigt med perfymer har assa :) Mums.. Plus lite trojor och underklader:) Sen i sondes var vi hos phill och mimi pa middag. Det ar craigs pappa och hans fru. Ohh.. deras hus var saa fint! Sjalva byggnaden och hur det var dar inne. Helt otroligt.. nu skulle sett badrummen och deras garderob.. sant man ser pa tv typ :) Sen idag har jag varit med emma pa target och handlat lite mer julklappar till barnen plus lite saker jag kan stoppa in i stockingen :) Oh.. vad jag inte tycker om att kopa presenter.. det ar verkligen saa svart! Men nu ar nastan allt gjort.. men tydligen hade kayla kopt ngt till mig, saa nu maste jag kopa ngt till henne med.. och det passar ju inte om jag bara koper till henne.. maste kopa till anthony med.. oh! Far val se vad jag kan hitta for ngt skoj.. 

Just de.. har blivit medlen pa ett sant tanningstalle. Kostar 20 $ att bli medlem och sen 24 $ per manad.. sa far man sola hur mkt man vill. Riktigt billigt assa. Inte klokt hihi :) Men braa tycker jag :)

I helgen ska vi till san fransisco till heathers familj och fira jul! Ska bli trevligt.. hoppas dem ar snalla bara. Och hoppas vi far lite tid over sa man kan kolla laget i stan :) Maste ivag och se till den stora pojken men skiver nog lite mer senare :)

Skot om er! pusspuss(L)

Big doog cooming!

idag vaknade jag som vanlig och hjalpte pojknar pa morgonen.. meen jag var saa trott! Kande verkligen for att sova.. men ack.. det sprack! Sedan tvattde jag lite och tog de lungt en stund. Innan jag skulle hamta Chase traffade jag Anthony en svang. Han viste mig "stan" som veerligen ar liten.. finns ingenting, kanske mysig men finns ju verkligen inget att gora! Vi var ute och promenera, det var saa skont vader! Halsade pa hans grandma.. mormor, jeezus sager jag bara. Han berattade medans vi gick att hon hade en stooor hund, men jag skojjar inte ALDRIG sett en sadan stor hund i hela mitt liv!! Den var gigantisk!!!! Tydligen ar hundens bror med i guiness rekord boken for varldens storsta hund! Jag blev riktigt chockad assa.. Sen var vi och kolla laget pa det collage jag tyldigen ska ga pa, inte sa stort ska jag saga.. och tydligen ar det mest aldra manniskor som ar dar.. sa det ar ju haarligt!

Efter jag hamtat Chase korde vi ivag och kopte en platttang, far val se om den ar bra! Och sen akte vi och bowla.. riktigt skoj faktiskt! Gor jag garna fler ganger..fast man fick ju lite ont i fingrarna, lite klen kanke. hehe Sedan var det dags och hamta Cole och kora ivag till soccermatch.. Chase vann igen, hans lag ar tydligen jatte bra gemfort med dem andra! sa det ar ju roligt for honom!  Sen efter hade heather stuff att fixa sa jag, craig och barnen akte ivag och at pa ngn mexicans restaurang, mumsigt :) 

Efter det var det inget spec.. softat och lekt med barnen lite :)

oh lyssna pa denna laten; http://youtube.com/watch?v=YKxg4oXlHXs

micke skicka den.. saa bra!

sov gott, love you!

Gingerbread houses :)

Idag ar det sondag och dagen bojade med att vi var hos Nonnie and genpa och gjorde pepparkaks hus. Har faktiskt aldrig gjort det forut och tyckte det var riktigt skoj! Det var jag, heather pojkarna, nonnie, laurie and kayla. Hehe kaylas tak vagde for mkt saa hela taket rasa :( saa synd! Lite senare kom anthony.. Om jag inte har sagt det forut at anthony och kayla syskon. Halvsyskon om jag ska vara precis. Aven fast kayla ar kanske tjej och hon ar verkligen trevlig tycker jag att det ar mycket lattare att prata och umgas med anthony. I really dont know why.. bara sa :) Efter det akte vi hem och kl var inte ens tre.. Idag kom jag tanka pa att pa min fritid har jag faktiskt inte sa mkt att gora.. Inte an iallafall darfor umgas jag hellre med familjen.. dem ar ju hur gulliga som helst. Hur kul ar det att sitta sjalv pa sitt rum liksom.. kom tanka pa det innan idag.. Var ute och gick en runda sjalv och bara lyssnade pa musik.. trodde de skulle vara skont, men ack.. da bara kommer man tanka pa alla dar hemma.. Kanns battre att halla sig sysselsatt, da kanns de inte lika mkt.. fast klart man saknar. Saknar verkligen de att traffa en van och gora absolut ingenting..men man har ju varandra. Just hang out.. men med tiden kommer val det ocksa.. att man far nagra bra vanner, hoppas det iallafall :) Sa istallet for att sitta deprimerad i mitt rum har jag umgats med familjen och forsokt lara craig och chase lite sveenska. haha saa kul! och kollat pa en film :) och nu sitter jag har :P

image11


Mitt pepparkaks hus :) Riktigt skoj.. ser fram i mot att gora det fler ganger!

image12

Kolla in Cole.. ater all frosting till husen! Saa sot!

Sweet dreams! Ska lasa lite och sen soova :) (L)

Treetrimming party :)

Ja.. da var det fredag igar.. morgonen som vanligt.. sen tvattade jag lite, hamtade chase och hans kompis som skulle sova over. Sen pa kvallen skulle familjen ha treetrimming party, da allar hjalper till att pynta granen och ater middag o saa :) Riktigt mysigt var de... kayla kunde inte komma. Sa det var bara nonnie genpa och anthony. Oh har fatt en van nu kanns de som :) Aven fast anthony bara ar 18 ar det skont att ha ngn ungdom att prata med.. Slutade med att vi prata saa mkt att han stannde over natten. Riktig goo liten pojke :)

Barnen lekte for fullt pa morgonen.. sa man fick ju inte mycke somn.  Runt tre timmar kanske.. saa riktigt trott nu kan jag saaga! Sen har hela familjen varit pa bio idag.. ngn barnfilm, kommer inte ens ihag vad den hette. Wondering magorium something :S  Seen lamnade vi chase hos sin girlfriend.. som ar saa gulligt! Hon skulle ha ngt sleepoverkalas.. och han skulle vara den enda pojken med 8 tjejer typ :) Efter det at resten.. jag heather craig och cole pa nagon jatte mysig restaurang. Bestallde kyckling.. men det var ngn konstig sas till som forstorde hela smaken, meen potatisgratengen doda! Himla goood :D Seen har jag nog inte gjort mycket annat idag.. huem kastat boll med pojkarna och anthony under dagen. Fint vader faktiskt.. men kyligt var det dock!


Nu ar kl 8.59 pm, jag ar saa trott.. ska nog ga och lagga mig. Ska upp tidigt.. ska vara hos nonnie och genpa kl 10 am och gora gingerbread house!

Sov sott allihopa! (L)

Torsdag..

Ja.. da var det typ min forsta jobb dag idag! Vaknade vid halv sju.. Satte pa lite kaffe ( zoegas) vackte chase and cole. Sen var det bara att feed them och put some clothes on! Idag behovade jag inte kora dem till skolan och dagis.. utan var ledig till lite innan tva da jag hamtade chase vid skolan. Jaa huem.. fran kl 8 till2.. da var jag leedig, och vad gor jag?! ingeeenting pratade bara massor i telefon :) med mammsen.. elle, nicole och zina :) pappa svarade inte :( far ta de imorgon i stallet! Sen var jag och chase pa ett stalle som heter funplace 49, dar han fick spela lite spel och annat kul.. sen var det dags att hamta cole och mota craig och heather vid jobbet. Vi alla var ute pa middag med barnens farfar (Bapa, kallar de honom ) och mimi pa middag.. en asiatisk restaurang. Gott meen har varit med om battre! Muuuums nr 29, Kyckling curry.. saaa sugen!! Sen bar de ivag till church in betlehem.. liten guide tur genom kyrkan med en berattelse och guds barn :) Awh.. fick en present av bapa och mimi.. en silver grejs som man har smycken i som ar format som ett hjarta! saa sott :)  Meen kan faktiskt vara mysigt och gaa pa santa underhallningar.. speciellt nu innan julen :) Oh.. kl ar inte ens tio.. och jag ar saa trott.. helt sjukt.. lagger mig innan tio nastan varje dag.. fattar ingenting :S  ska lagga upp nagra foton.. fran veckan i new york. Maste verkligen bli battre pa att fota mera..
image7
Jag och mammsen pa flygplasen innan jag akte!
image8

Me and the Swidish girls pa au pair skolan :)

image9

Christmastree vid rocka bella center :)
image10

Jag jennie och johanna pa State island baten :)

kommer fler sen.. maste sova.. Sov gott allihopa.. (L)

Tisdag...

Jaa tiden bara rinner ivag.. redan tisdag, har varit hos familjen i hela 4 dagar nu. Helt sjukt... men dem ar hur gulliga som helst! I allafall an sa lange. Trvis jatte bra och sa.. men klart det kanns lite skumt och man saknar sitt liv dar hemma.. men an sa lange har det inte kommit nagra tarar. Kanske ocksa beror pa typ att jag gor nagot hela tiden.. Umgas typ med familjen hela tiden.. maste ju lara kanna alla.. plus kanns konstigt att vara har utan att umgas med dem.. men an sa lange tycker jag bara det ar trevlig. Kanske lite annerlunda senare nar man far vanner eller nagot.. hehe. Idag har jag och Heather varit ivag hela daagen.. fixat social security number, typ som ett personnummer i sverige.. men far  vanta typ 2 veckor innan jag far det.. sen maste jag ta ett americanskt korkort och fixa ett bankkonto. Oh... kopte en ny adapter till min platttang men den funkar inte med den iheller.. sa far val kopa en nu snart. Kollat pa soccermatch.. assa helt chockad.. jag diggar ju verkligen inte fotboll.. men for forsta gangen tyckte jag det var kul.. O lilla Chase.. kanske inte sa liten... men var jatte duktig :) 

Oh ni anar inte vad jag fatt reda pa.. vad har ar for djur.. Assa man far ju nastan panik.. Mountian lions, bobcats.. odlor skallerormar.. o gud vet inte vad. Black widows spindlar o bjornar.. men forhoppningsvis inte vid varat hus.. Snacka om att freaka ut ifall man skulle stota pa nagon av dessa..  Assa blir ju radd bara jag ser bilder pa djuren..

Kolla !               image4





Ush har inga ord!

Med pa tal om nagot annat.. imorgon ska jag kora for forsta gangen sjalv.. lamna Case vid skolan.. ska ska jag umgas med Genpa som de kallar honom. Typ barnens farfar.. hur gullig som helst men slutar aldrig prata.. sa det ska bli kul. Sen ska jag handla lite mat..hamta Cole o sen hamta chase igen!

Skot om er!

Pusss!

Familjen...

Bara sa ni vet ar hos familjen nu... allt ar bra. Dem ar trevliga och sa.. o barnen gulliga :) hehe Ar riktigt trott sa ska lagga mig.. ska upp tidigt men ska skriva sa fort jaghar tid.. Heather (mamman) ska vara hemma med mig i tre dagar och visa mig hur allt gar till, sa min riktiga dag borjar pa torsdag.. Far val se hur det gar till!

Skot om er!
Pussssssssss

RSS 2.0