Söndag!

Heej bloggen!

Som sagt har inte varit så duktig på att skriva, men har ite alls haft något sug. Har mest varit jobb och träning i veckan så det har inte varit så mycket spännande som har hänt.

Igår vart de träning sen var vi ute en sväng i Landskrona.. haha det var ett braaa tag sen! Sommrast senast har jag för mig.. Zinas familj från polen hälsar på så det var jag Zina och Carolina :) 

Blää är så himla trött då jag inte sov alls bra.. dela säng med zina och carolina då jag sov i mitten.. huem. Sjukt att man inte kan somna när man är så jävla trött men tänkte försöka hålla mig uppe så man kan lägga sig lite tidigt! Imorgon är det ju jobb, men inte förrän nio :)

Tänkte att jag ska dricka upp min latte sen iväg till Cs och köpa en jätte gullig tunika med leggings till michelle :D

Btw.. kollade igenom foton igår helt sjukt vad barn växer...



Jag & Mimi när hon bara vara några veckor gammal :)



Och nu en liten buse med lillasyster Meme :D

Världens sötaste! ♥

Hoppas ni haft en bra helg! Puss


Måndagsmorgon!

Heejsan!

oh det var ett tag sen jag skrev :S skit vad tiden går fort.. ovh tyvärr har jag inte varit hemma så mycket denna vecka :) Varlite lite överallt och ingenstans.

Satte klockan på 9.30 och v ar faktiskt inte så hemskt trött, så skönt! gick o la mig vid halv två tror jag.. borde nog hålla mig till de och inte dra ut på det mer!

Idag ska jag till sjukgymnasten kl 11 sen tänkte jag pka till centan en sväng och se om jag kan hitta några träningskläder :) Har faktiskt varit riktig duktigt med träningen och tränat nästan varje dag! Men däremot har det inte varit så duktigt när det gäller maten :) Men aja.. träningen måste ju ge ngt iaf :P

Igår var jag hos pappsen lite och sen på träningen! Nej nu får jag ta och fixa mig lite..
Hoppas ni haft en trevlig helg!

Puss



Skit härlig låt btw :D

Lördag!

ohh.. har varit ensam hemma nästen hela dagen och varit så skönt :) Även hur mkt jag älskar min mamms så känns det verkligen att jag måste ta min lilla väg igen.. ska bara försöka hitta den rätta!

Träningen gick bra igår och sen blev det slapp hos Zina bara.. idag har det varit film. Made of honer.. haha digga den :) Inget woow men romantik och kärleksbeskymmer.. haha finns de bättre filmer :D

Och nu maraton av the hills.. fast man redan sett avsnitten tusen gånger :S hehe blir träning lite senare ikväll med :) Sen en sväng hos Natalia kanske..

Igårkväll när jag kom hem satt jag och kolla lite tv.. haha mellan reklamerna zappade jag lite och hittade den låten på ztv



Riktigt skön faktiskt :D Glad blir man också ;)

Nej nu ska jag återgå till mitt tv tittande och sen hoppa in i duschen :)
Hoppas ni får en härlig kväll och att den inte blir allt för vild haha :D



Gymkort?

heej hopp!


Är ni vakna och pigga?
Det var inte jag i morse men nu är jag :) Ska faktiskt iväg till stan med mammsen och skaffa gymkort, haha.. får se hur det går men känner verkligen att jag måste ta tag i detta nu :) Kan ju inte träna normalt än.. pga min fot, men det får bli cykling eller ngt sådan liknade nu i början.


ojsan tog bild nyss, haha ser linte ser road ut.. haha väntar på att mamma ska bli klar sen kör vi!

vad ska ni hitta på idag då?
Ha en bra dag :)

pusss

Röd dag?

Ja då var det tydligen trettondag jul och nu ska alla julsaker bort. Knappt haft ngt så det ska väl inte vara så svårt..

Tydligen var det en röd dag idag då jag kände att jag hade lite att fixa men det gick ju inte.
Vaknade upp av en stormig mamma innan 10 någongång men gick inte upp nu förrän 12. Snacka om att gå som en elefant och sätta musik på högsta volym..

Har redan hunnit städa mitt rum :P och nu är det dags för altanen..Vi ska ha gäster idag, chrilles syster och dem :) Bakade faktiskt en kladdis till efterrätt.. gjorde en dubbel sats så den skulle bli sådära tjock och hällde in krossad daim i smeten så får se hur den blev idag :D

Ha det bra sålänge!


Min baby ♥



Bara älskar den... ohh hela honom förrsten!

MWWAAH ♥

Hemma!

Tjeeeena :)

Kom nyss hem från Väla, blev inte handlat så mycket men en jätte söt bh någon skjorta och lite klämmor till håret och så :) Hatar nog att handla på rea då det bara finns skit kvar känns de som, men klart man blir glad om man fyndar :D

Innan dess var jag hos sjukgymnasten.. börjar gå lite bättre nu så tänkte att jag skulle ringa jobbet imorgon och säga att jag kan jobba lite. Måste prova och se hur det går..

Det var svin kallt när jag kom hem så hoppade in i mjukis direkt :) ohh kan inte vara härligare ibland.



ouuja :)

Men iaf tänkte lite mumsig tomatsoppa som mamma har gjort innan det blir mat sen blir det nog ncis!
hahaha foresten kollade ni på paradise igår? Haha riktigt chockad över stefans style där.. först med hon dilan och sen med erica! Hade verkligen inte fått den bilden av honom, men ack så fel man kan ha!

Puss så länge :)

Paradice Hotel!

Upp och hoppa :)

Sitter och jävlas i långa telefonköer då jag har massa att fixa idag, ush ja! Inte alls sugen och det värsta är när de inte ens har telefonköer och det bara tutar upptaget så man får ringa som en idiot istället :/

Men kom på iaf att Paradise hotel börjar idag :D haha det måste ni digga? ohh.. idag ska ju den nya tjejen komma in, haha :D Love it! Plus det blir ju aldrig fel att titta på lilla stefan :P

Men nu ska jag fortsätta att ringa!

Godmorgon ;)

Vaken!

Hejhopp!

Ojsan klockan är snart halv 4, och har verkligen inte gjort ett skit. Vaknade upp efter 12 någongång..
och sen dess har jag bara segat framför datorn :)

Igår blev det först fika med tjejerna på Maddes sen film hos Anus. Haha kollade på ngn sann historia då det var ngn gammal gubbe som mördade små barn, kollar inte ihåg vad den hette men det var inget att se! Mr Fish eller vad han hette.. haha

Idag har jag inga planer vad jag vet, tänkte nog ta det skönt bad, det behövs.



När vi träffa på Bobby i sthlm :) Så söt!

Konstigt nog kunde jag inte spara bilderna så fick print screnna dem, därmed den dåliga kvaliten :/
Vill verkligen tillbaka.. men lär väl bli en sväng snart igen :) Synd att village inte finns kvar dock :/

Hoppas ni får en bra dag :) Puss

 


Fika time!

Ska iväg nu.. blir tjejerna på Maddes!

Blev polo och jeans jeans!

Skit måste verkligen köpa mig en ny kamera! haha

Hoppas ni får en trevlig kväll:) Puss


Ny design :)

Har precis fått en ny design.. tycker ni om den?

Jätte gullig tjej som gjorde den så tack!
Nu får se om det blir lite roligare att skriva :) haha

Än så länge har jag inte gjort så mycket faktiskt.. mamma lagade pizza så det åt jag nyss. Verkar som det blir en fika ikväll.. Kamilla ska åka tillbaka till Luleå på måndag, så ska säga adjö då hon har mkt plugg kvar!



Dags att hoppa in i duschen och bli lite fin :P
Puss


Gott nytt år!

Hejsan bloggen!

Då var det redan ett nytt år? haha 2010.. det är sjukt så fort tiden går. Undra vad som ska hända detta underbara år.. Har inte så mycket planerat förutom plugg om jag nu kommer in, hoppas! Och sen Las vegas till sommaren med Zina och Sara :) tror det kommer bli riktigt sjukt haha.

Vad hade ni för er på nyår då? Själv så blev det middag hos Sara först. Den var bara jag, sara, zina och martina men ändån mysigt :) Sen bar det av till malmö.. Blev inte så mkt söm kan jag säha, kanske runt 2 h.. haha därmed somnade jag klockan 8 igårkväll och vaknade nyss :) Så skönt!

Bilderna tycker jag verkligen inte blev läckra haha, man har ju vissa såna dagar men här kommer ändå några :)



Vi fyra strax innan tolvslaget har jag för mig :)



Hmm.. Martina gömmer sig bakom sars hår :P



Ja det får räcka :)

Idag vet jag inte alls vad som händer, blir väl stan kanske.. inget party iaf! Nu blir det iaf frukost :)
Gott nytt år på er allihopa ♥

Puss


RSS 2.0