ohh :/

Hola!

Är ff kvar hos zina.. sov över hära igårkväll..blev lite drinkies till monopolen :P Hehe jag vann hihi:) Zina brukar alltid vinna.. men denna gången gick de faktiskt inte så bra för henne :P
Ohh.. plus att igår kände jag riktigt hur det började klia i halsen.. och idag bara rinner det från näsan :( ush.. INTE alls sugen nu innan vi ska åka och allt.. ush ush ush.. och vad ska man göra :S  Plus att jag har vaxningen imorgon och det gör extra ont när man är sjuk.. kul liksom.

aja det är iaf Gozzip girl idag :D:D:D sånt diggar vi..

Ska nog ner och sola en sväng.. hoppas på att man får lite färg iaf :)

XO


Malmö!

Chenna!

Sitter och väntar på att Zina ska sluta.. hon slutar inte förrän två.. men här sitter jag redo :) Så fort hon har slutat ska vi iväg till Malmö, köpta lite smink och sen kanske sätta oss någonstans :) 
 

Ohh.. blev så glad innan, har suttit och funderat över min budget till usa har inte stämt riktigt.. tycker alldels för mkt cash har försvunnit.. men sen kom jag på när jag var ute att jag kanske hade lagt in pengar i den andra plånboken där jag har mina dollar o det hade jag :D Yeey! Blir man på bättre humör :D Nu är det nog bara godis.. och smink kvar att köpa till usa :) Så de känns skönt..



Finns ju inte lösgodis i usa.. hihi


Puss så länge!

yeey :)

Hejhopp!

Kom hem hem liten stund sen.. var på cs med Lova.. sen stack jag och sola en sväng :) Kände faktiskt att jag fick lite färg... och kul att det var sånt stenålders solarium.. såna som ger bäst färg kanske:P

När jag kom hem gjorde jga mig en liten choklad milkshake:D Mumsigt! Köpte en liten klänning också..

¨

Inte så lätt att ta bild på camen själv.. men den är så söt :)

Mamma fick resultatet idag.. och allt var bra :D så thas great!!! Så idag blir det riktigt mumsig middad med ryggbiff klyftpotatis och bearnesås :D Yummie! Sen kanske en sväng till Zina.. victor sncka något om monopol :P hehe får se!!

Puss&kram

BLONDIS :D

Heejsan!

Ja då var det fredag igen.. och det är bara 4 dagar kvar till vi åker :D hihi ohh vad jag är excited!! Verkligen!! Igår var jag ock färga håret.. blev blond igen och diggar det stenhårt :D Ohh.. nu måste man bara sola lite så man inte liknar ett lik, men grejen är att alla aolarium är skitkassa, men får ju ingen färg så jag ska prova sola i lödde idag :)

Ska träffa lite Lova lite senare på Cs.. ska kolla efter en kamera, och passsar nu inte denna så får det blir att jag köper det i usa istället :) Pallar inte satsa längre... Vet inte rikrigt vad som händer ikväll, men tror iaf det blir malmö imorgon.. måste köpa lite nytt smink o så innan jag åker :)

XO


En vecka kvar!

Heejsan!

Ja då är det bara en vecka kvar tills jag sitter på planet.. ush ush så fort det går, nästan för fort! Känns som det är så mycket som ska fixas, och känner stress.. men egentligen vet jag inte vad?! hihi Joo.. bilen och hotellet i LA :P hehe men tror vi fixa det ikväll eller imorgon :)

Sjukt dyrt att hyra bil i Usa om man är under 25 asså helt sjukt.. plus att de försöker lägga på en tilllägsavgift på ALLT! Menmen.. vad ska man göra, vi behöver ju verkligen ha en bil.. men det blir någ bara en driver, frågan är om det är jag eller sara som ska köra? Hehe vad tycker ni? Just nu tror jag det lutar på sars håll...

Iaf, igår kom zina.. så  vi ska träffas ikväll, blir väl en fika som vanligt sen är det ju DH :D Måste passa på att sola innan också.. för man vill ju inte åka stenvit till vegas och hoppa in i sina sommarkläder.. passar ju helt enkelt inte!

Gjorde nyss en islatte, riktigt mumsig :) Såhär ser den ut..





Och igår va vi ju hos läkaren både mammsen och jag.. tyvärr blev det inget svar, vart inte klart än.. men läkaren var verkligen grym :) Skickade mig på röntgen direkt o var rakt på sak :) Hmm kanske blir en operation efter jag kommit hem från Usa, skulle träffas den 4 maj.. så får veta mer då :) När vi ändån var i malmö passade jag på att gå in i Zara en sväng.. fick ju inte va där så länge av mammsen men hittade ett par skor :D



Diggar dem stenhårt :)

Idag har det inte varit mlt vettigt alls.. packat o städat och lite så, och snart får jag väl hoppa in i duschen.. haha

puss så länge!

Center syd!

Hej!

Ska snart iväg till Cs en liten sväng.. måste kolla efter en kamera.. men det finns ju så många så det blir alltid ett dilemma... aja får se vad jag hittar :D

Plus att efter måste jag åka och städa inte alls sugen men vad ska man göra. Kl 7 är det iaf Gozzip Girl.. :D Yeey! Så måste vara hemma til dess..

Sjukt ändån.. vakna av mig själv vid 9.. känns som det alltid är så när man är ledig, sen när man ska till jobbet är man hur trött som helst..

Imorgon blir det läkaren både för mig och mammsen.. får hoppas på det bästa nu :) Och sen på torsdag ska vi båda till frissan.. ohh vad jag ser fram imot de :D O sen nästa månad blir det vaxning innan jag åker :) Hihi..

Än så löänge har jag inget jobb i veckan.. men får väl hoppas att det dyker på ngt :) Men ska bli såå skönt att vara ledig också :)



Snacka om att de bored ut när man inte ler..


XO

Lördag!

Hej hopp! Ska snart iväg och ta en fika med Martina..
Sov ut till 1 idag.. men blev en sen kväll igår, men var ändån skönt :D

Ohh varit så skönt nu när solen har varit framme.. men så var det inte det idag :( Hoppas den kommer snart igen :D Annars lär den väl synas i vegas :D bara lite mer än 1 vecka kvar... sjukt!

ska pysa nu, ha det bra! puss

Melodifestivalen?!

Heejsan!

Kom nyss hem från Admira.. tittade faktiskt lite på melodifestivalen, huem vet inte riktigt vad jag ska tycka. Är iaf glad att Snälla snälla inte vann! Såå passar inte in, haha det sjuka var att när jag var hemma hos Sara föra helgen, hörde jag den för första gången och tyckte den var ett skämt.. haha men ju mer jag har hört den nu blir det liiiite mer ok. Men tycker ändån inte det passar in på själva eurovision..

Tjejrna skulle titta på Sin city, och tycker den är kass.. så tyckte det var lika bra att dra mig hemåt, så ska se om det finns något bra på tv och städa min garderob :)

Martina var hära innan.. haha provade kläder, sällan liksom.. men ska ju snart åka så man måste ju se vad man kommer in i! Ohh det blir ju så rörigt i garderoben.. så nu får jag städa efter mig. Martina sminkade mig också, så riktigt mörkt.. diggar det stenhårt :D



Syns ju inte riktigt här.. men irl :)

Måste ju köpa kamera nu innan jag åker också, frågan är vilken man ska ha?! Förslag någon?

Nu ska jag ta tag i städningen.. är faktiskt lite orlig att jag kommer drömma mardrömmar inatt med :/ ush verkligen såå scary!!

Men sov sött :) XO

Drömmar...

Godmorgon!

Jag som hade tänk sova ut idag.. såklart gick de inte. Vaknade vid halv tio tiden, och var klar vaken.. Men är rätt skönt på ett sätt att kl inte är så mkt :) Hade världens äckligate dröm i natt, och den var otroligt verklig.. känns fortfarande som det har hänt ?! Och kan inte sluta tänka på det. Känns såå creapyy!! Ush.....

Iaf.. åt nyss frukost och tänkte städa lite, måste nog ta städningen i Häljarp också, och sen ska jag nog hitta på ngt med Martina. Ikväll hade Bebo planerat in charader och melodifestivalen hos henne i kväll.. men är inte riktigt into den melodifestivalen grejset så får se, ush.. nej inte min thing!



Ville riktigt skrika.. men fick inte ut ett ljud helt förstummad.. ?!

Trött?

Ojsan.. råkade visst somna och vankande inte förrän innan 10. Huem.. måste varit stendöd för inte ens hört mobilen ringa och grejer.. Kl är ju snart halv 11, så lika bra att vara hemma. Får bli något imorgon istället.. Vet inte riktigt när jag hunnit somna med måste nog varit innan 6, så jag undrar hur det kommer bli inatt.. härligt att jag inte har någon tid imorgon utan bara soooova ut! Känner att jag ska stänga av mobilen så jag verkligen inte väcks av någonting..

Känns som man numera är på jobbet dygnet rumt och knappt tid till sig själv så det ska bli skönt. Nu ska jag se om det finns något bra på tv.. ? Vaknade med något extremt sug av glass, men vi har ju inget så gjorde nyss en smoothie.. hjälpte lite iaf :) Himla gott men ibland räcker de inte till.. :P



Hoppas ni har en rolig fredagskväll :) puss!


Tidig dag...

Hejsvej!

Kom nyss hem från jobbet, slutade tidigt plus att jag fick gå lite tidigare.. skönt en fredag :)  Skiit va sjukt veckorna går.. nu är det bara lite mer än 2 veckot tills jag ska åka :D Yeey! Ser verkligen fram emot de :) Idag var egentligen planerna att träffa pappsen och sen ut och äta, men det blev ändrat så vi ska ta det på söndag istället... så vad ska man hitta på idag istället? Verka som tjejerna skulle till malmö en sväng så får se ifall man hänger på..

Just nu tänkte jag plocka undan lite sen ta ngt litet att äta :)

Puss så länge!

Snö?!

Hejsan.

Har ni tittat ut och sett vilket oväder det är?! Hade stängning idag så var in te hemma förrän efter sex och redan då var vägarna inte härliga att köra på.. nämen vad är detta. Bara om någon vecka är det ju April.. är det inte dags för lite vår då? Ahh.. får hoppas att det är fint i Las vegas iaf..



Okej inte riktigt så... men nästan :P

Pratade med elle en  liten stund sen.. och hon sa att de skulle ha runt 80 F nästa vecka, typ svensk sommar.. men det varierar också från dag till dag, men vi får hoppa på de bästa :D

Ush känner mig lite seg.. varit en dryg dag. Började redan i morse då man inte alls hade lust att gå upp menmen. Börjar 7 imorgpn.. men slutar iaf tidigt, sen ska jag nog ut och äta middag med Pappsen :)

Nu ska jag ta en dusch.. och sen titta lite på tv :)

Sov sött allihopa :)

hehe gulle :)


Onsdag!

Hej svej..

Kom hem fårn jobbet en stund sen.. väntar på middag. Sen ska jag nog iväg till Landskrona en sväng :) Var på intervju innan också.. gick väl okej, Råkade ju komma 5 min sent, som inte alls var meningen.. körde ju "vilse" och lund är verkligen ingen stad som jag diggar att köra i, men tillslut hitta jag. Får veta ifall jag får det innan jag åker iväg till Usa. De ringde från servicehuset i Landskrona med och sa att jag hade fått sommarjobb.. så jag tacka ja så länge sen får vi se vad som händer.

Man känner ju att man inte vill jobba på sommaren.. iaf jag gör, vill man liksom njuta av solen och bara glassa runder :) Men om det är en dålig sommar kvittar de.. kan man ju jobba på. Men i och med jag inte vet om det blir en bra eller dålig sommar.. och man måste ju k lara sig också, blir det nog jobb :/ Sen til hösen plugga kanske?! ush ush.. tanken känns lite skämmande.. vet inte riktigt varför. Nog mest pga att jag inte riktigt vet vad jag vill.. men tänkte söka lite på allt möjligt.. så får man ser vart man kan komma in :P Hoppas på sthlm eller ngt :D




haha lite sliten efter jobb..

Nu är det dags för mat och sedan fixa till  mig lite! ohh btw köpte ett på marinblåa chinos häromdagen.. känns inte riktigt som "jag", eller min stil.. men som jag och Lova sa i affären, dags o bryta ett mönster kanske :) Får se om jag trvis i det.. testar ikväll:)

XO

Säsongspermiär!!

Hejhopp!

Kom nyss hem från jobbet.. har varit en lugn dag faktiskt :) Lite barn på dagis... så skönt! Tänkte att jag skulle städa lite och sen ut och gå en runda. Ikväll är det Desparate Housewifes :D Får ni ju inte missaa!! riktigt skön serie..



Ska se om jag hinner ta en bad ikväll också.. hade varit skönt :P

XO



Jag & mamma i Las vegas :)

RSS 2.0